وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نظام چند لایحه حمایتی محور سیاست های حمایتی خواهد بود و کمیسیون تخصصی شورای عالی رفاه به صورت ویژه و فوق العاده تاکید رئیس جمهور مبنی سیاست گذاری و برنامه ریزی برای برطرف کردن فقر مطلق در کشور تا پایان دولت دوازهم را پیگیری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین آنلاین به نقل از روابط عمومی وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیسیون تخصصی شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی به ریاست علی ربیعی وزیر رفاه و با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان، رئیس کمیته امداد امام خمینی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، معاون امور اجتماعی سازمان برنامه و بودجه و معاونان سایر وزراتخانه های عضو شورای عالی رفاه برگزار شد.

 در این نشست که با دستور کار بحث و بررسی سیاست های رفاهی دولت داوزهم برگزار شد وزیر رفاه با تاکید بر اینکه عزم، انسجام و تدبیر ملی برای مبارزه و کاهش فقر در کشور بوجود آمده است، گفت: یکی از تاکیدات مهم رئیس جمهور «برطرف کردن فقر مطلق در کشور تا پایان دولت دوازهم» است.

ربیعی از سه برابر شدن حقوق مستمری بگیران نهادهای حمایتی خبر داد و گفت: یکی از موضوعاتی که باید در کمیسیون تخصصی شورای عالی رفاه بررسی شود، تداوم و مرتبط کردن این موضوع با اشتغال فراگیر ضد فقر است.

وزیر رفاه با اشاره به اقدامات مثبتی که در خصوص کنترل، کاهش و مهار فقر، درمان فقر آموزشی، فقر غذایی و تمرکز بر سیاست مسکن حمایتی انجام شده، گفت: سیاست ها و برنامه های هدفمند حمایت اجتماعی و توانمند سازی گروه های اسیب پذیر و فقرا در دولت دوازدهم به جد پیگیری و دنبال خواهد شد. 

او با اشاره به مطالبی که در این جلسه در خصوص نظام شناسایی فقرا، هدفمندی حمایت از گروه های آسیب پذیر، پنجره واحد رفاهی، هماهنگی بین بخشی و حمایت های هدفمند از گروه های هدف نظیر سالمندان، زنان سرپرست خانوار و زنان بد سرپرست، کودکان بازمانده از تحصیل، معلولان، و آسیب دیدگان اجتماعی بیان شد، گفت: نظام چند لایحه حمایتی محور سیاست های حمایتی خواهد بود و کمیسیون تخصصی شورای عالی رفاه به صورت ویژه و فوق العاده تاکید رئیس جمهور مبنی سیاست گذاری و برنامه ریزی برای برطرف کردن فقر مطلق در کشور تا پایان دولت دوازهم را پیگیری می‌کند. 

۴۲۲۳۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 671272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =