ایسنا نوشت: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: متاسفانه با توسعه فضای مجازی میزان گفت وگو های خانوادگی در ایران به 17 دقیقه در روز رسیده است.

شهیندخت مولاوردی در جشنواره خانواده و کودک (تجلیل از زنان و کودکان موفق و زوجین جوان تحت پوشش بهزیستی) که در کرج بزگرار شد، با بیان اینکه چنین ایام و مناسبت‌هایی فرصت های ویژه‌ای برای تامل ایجاد می‌کند، گفت: باید به نیازمندی‌های خانواده سالم و پایدار در کشور توجه بیشتری کنیم.

وی در ادامه از نقش خانواده در سلامت جامعه سخن به میان آورد و گفت: خانواده‌ها سلامت جامعه را تضمین می‌کنند لذا در برنامه ششم توسعه کشور، معاونت امور زنان و خانواده با کمک متولیان تقویت کارکرد خانواده را مورد توجه قرارداده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اعلام اینکه نهاد خانواده نهادی نیست که در خلاء شکل گرفته باشد، ابرازکرد: این نهاد ارتباط وسیعی با سایر نهادها دارد به طوری که نقش خانواده در کاهش فقر و انتقال ارزش های فرهنگی غیرقابل انکار است.
وی تصریح کرد: از آنجا که نمی توان نسخه‌ای واحد برای خانواده ایرانی در نطر گرفت؛ باید متناسب با نیازهای خانواده ها برنامه ریزی و سیاست گذاری شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه سیاست های حوزه خانواده با همکاری همگانی محقق می شود، افزود: باید به سمت یک جامعه خانواده محور حرکت کنیم.

مولاوردی با اعلام اینکه بحث ایجاد نهضت فراگیر ملی برای ازدواج باید مورد توجه سازمان ها قرار گیرد، ابرازکرد: تمام دستگاه و نهادها باید این سیاست را در کانون توجه خود قرار دهند.

وی در بخش دیگری ازاظهاراتش به تغییر فضای امروز و شکاف نسل ها اشاره کرد و گفت: متاسفانه شکاف بین نسلی و درون نسلی روز به روز بیشتر می شود و این امر معضلات بسیاری را ایجاد کرده است لذا باید در این بخش برنامه ریزی جدی صورت گیرد.

مولاوردی همچنین از توسعه فضای مجازی و کم رنگ شدن ارتباط درون خانواده ها سخن به میان آورد و گفت: متاسفانه با گسترش ارتباطات درفضای مجازی، ارتباط کلامی خانواده ها از دو ساعت به 17 دقیقه در روز کاهش یافته است.

وی در ادامه بر ضرورت حمایت از زنان شاغل در جامعه تاکید کرد و گفت: بسته جامع حمایت از زنان شاغل با مشارکت سازمان مدیریت و برنامه ریزی در حال تدوین است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: همچنین سند حمایت از مشارکت زنان و سند توسعه توانمندی زنان طی ماه های آینده به تصویب خواهیم رساند.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 584006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پويان ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶
    8 1
    من فكر ميكنم عدم توانايي در برقراري ارتباط و درك متقابل علت اصلي است و فضا مجازي وسبله ايست براي فرار از مشكل ارتباطي
    • بی نام IR ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶
      1 0
      اینی که شما گفتی درسته
    • مهدی RO ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶
      0 0
      آیا فکر نمی کنید یکی از علل عدم درک متقابل همین شبکه های اجتماعی هستند؟ وقتی فردی در فضایی به همه نوع اطلاعات دسترگی دارد خصوصا تصویری، آیا سعی نمی کند فرضیات زندگی خودش را از منابعی الگو برداری کند که شاید با موجودیت های زندگی خودش اصلا سازگاری نداشته یا امکان بوجود آوردن بسیاری از آن فرصت‌ها برای او میسر نیست، آن وقت می شود عدم درک متقابل. بین زن و شوهر، فرزند و والدین، برادر و خواهر و ... . آن وقت ارتباط خانوادگی می شود 17 دقیقه در روز و شاید کمتر هم بشود. ببینید ما با کی ارتباط داریم، در. همه جای دنیا در همه دوره ها خانواده در مرکز بوده.
  • بدون نام ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶
    2 0
    خطرات زيادي خانواده ايراني را احاطه كرده تنها حرف زدن نيست
  • بدون نام ۱۵:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶
    1 0
    تمام اينا درست، اما فضاي مجازي رو ما مي خواهيم با كيفيت مطلوبتر