وضعیت آخرالزمانی به‌شدت ذهن برخی از دانشمندان را به خود مشغول کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، به‌طورمعمول، پایان جهان با سناریوهای شورش، غارت و هرج‌ومرج تصویرسازی شده است و این ذهنیت از فرهنگ موجود سینمایی اقتباس‌شده است که شاید ربطی هم به دنیای واقعی ما نداشته باشد.

به همین دلیل دانشمندان برای همانندسازی وضعیت آخرالزمانی با واقعیات، دست به تحقیق جدید دراین‌باره زده‌اند.

آنها 270 میلیون واکنش ثبت‌شده بر اساس بازی آخرالزمانی کره‌ای به نام ArchAge که توسط دهها میلیون نفر (به صورت MMO) بازی می‌شود را مورد آنالیز قرار داده‌ و به نتایج جالب توجهی نیز دست پیداکرده‌اند.

کاربران می‌دانند در پایان نسخه بتا، دیتایشان از بین می‌رود و به همین خاطر دانشمندان بر آن شده‌اند تا تغییر رفتار کاربران را بر اساس این بازی آنالیز کنند.

در این تحقیق آمده است: به‌غیراز معدود کاربرانی که به قتل و جنایت بیشتر سوق پیداکردند، اغلب گیمرها به قتل یا رفتار ضداجتماعی متوسل نشدند!

«جِرِمی بلکبرن» یکی از محققان می‌گوید مردم خود را غرق نکرده و تنها در مورد آینده نگرانی خود را ابراز کردند و در بخش‌های عمده‌ای از گیم، کاربران برای رسیدن به پیشرفت، به دیگران سنگ‌اندازی نکرده و برای رسیدن به‌پایان مأموریت تعیین‌شده با دوستان خود چت کرده (دوستی به‌جای دشمنی) و دست به مراوده اجتماعی زدند.

محققان قبول دارند که این‌یک مکاشفه در دنیای واقعی است که البته باید محدودیت‌های یک گیم ویدئویی را به آن افزود و 100 درصد نمی‌توان آن را به سایر مردم تعمیم داد. البته آنها تأکید می‌کنند که ساده‌انگارانه است که تک‌تک رفتارها را با واقعیات جهان یکسان دانست اما ازآنجایی‌که مردم پول و زمان صرف این بازی می‌کنند می‌توان برخی پیامدها آن را به دنیای واقعی تعمیم داد.

برای خواندن تحقیق اینجا را کلیک کنید.


5656

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 646582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دکتر کیمیایی A1 ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
    59 10
    مقاله جالبی بود . ممنون. یک نکته: افکار غربی روی گیم ها حکمفرماست و گیمرها شرقی هستند. البته ملت کره هم بین شمالی جنوبیش خیلی فرق هست. اگر این بازی در کره شمالی انجام بشه نتایجش متفاوت هست. حتی در ایران. بنابراین نتیجه اش رو نمی شه تعمیم داد. بازی های غربی در غرب نیز نتیجه متفاوت داره. بنابراین هرچند تحقیق خوبی بود اما نقاط ضعف هم دارد زیاد. ممنون به هر حال از مقاله های جالب شما در بخش فناوری
    • بی نام A1 ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
      2 1
      دوره قبل مرغ و سیب زمینی میدادن خودش آخرالزمان بود.
  • بی نام IR ۰۷:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
    5 74
    عجب دانشمندان بیکاری که در مورد رفتار مردم در آخرالزمان بررسی می کنند. این همه مسایل بروز و بکر است که بشر تشنه تحقیق و پژوهش می باشد، حال یک عده در مورد مسایل تخیلی تحقیق می کنند. موفق باشید
    • بی نام A1 ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
      40 16
      تو هم به جای یاوه سرایی یه تحقیق در مورد خودت انجام بده ببین چرا اینقدر عقده ای شدی که در هر موردی باید اظهار نظر کنی چون مغز فندوقی هستی و تو رو اینجوری بار اوردن . تهی هستی و فکر می کنی عقل کل هستی . برو یه فکری به حال خودت کن وقت کردی به روان شناس هم سر بزن
    • بی نام DE ۱۱:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
      3 0
      بی نام 11:00:49 میفهمم یه همچون اظهار نظرهایی مثل این که " مگه بیکارن دانشمندا" خیلی رو اعصابه ولی خوب شاید بنده خدا نمیدونه. اظهار نظرم حتی اشتباهش اگه روش لجاجت نشه بی اشکاله. تو جواب کامنت اول: اصولا روش تحقیق با اون چیزی که به نظر میاد متفاوته. خیلی از پیشرفتا از رو همین تحقیقای به نظر شما بی اهمیت استارت خورده. تحقیق در علوم طبیعی و انسانی روشهاش با هم متفاوته. اصولا ما چیزی به عنوان با اهمیت و بی اهمیت تو علم نداریم. اهمیت به اقتضای زمان و شرایط تعبیر میشه. همه این تحقیقات یه تکه از غولی از جنس دانش رو درست میکنن که بعدا میشه رو شونش نشست و افق های دورترو دید. این اصول شکل گیری "بدنه دانش " به شمار میره...