تسنیم نوشت:‌ حجت الاسلام پناهیان گفت: اگر تشکیلات وجود نداشته باشد، امکان نفوذ دشمن در کشور نیز بیشتر خواهد شد. از سوی دیگر، سیاسیون باید برآمده از تشکیلات مردمی باشند، نه بر آمده از باندهای سیاسی.

حجت الاسلام علیرضا پناهیان درنشست هم اندیشی جوانان انقلابی ایران ضمن تاکید بر رویکرد تشکیلاتی پیامبر اعظم(ص) در دوران صدر اسلام اظهار داشت: "ایجاد تشکیلات، لازمه حیات اجتماعی است. پیامبر اسلام قبل از ورود به مدینه 12 نفر را به عنوان فرمانداران خود انتخاب کردند. این نشان دهنده اهمیت "ایجاد تشکیلات" در سیره پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله است. رسول گرامی اسلام در این خصوص به نزول وحی و شخصیت والای خود اکتفا نکردند و دست به ایجاد تشکیلاتی قوی برای اداره جامعه زدند. اساسا بدون ایجاد تشکیلات، جامعه اداره نمی شود. در حقیقت، پیامبر اسلام در صدر اسلام شبکه اجتماعی گسترده ای را ساماندهی نمودند.ایشان از طریق این تشکیلات، در جریان نظرات مردم قرار گرفته و نظرات خود را نیز به مردم منتقل می فرمودند.

پناهیان در ادامه افزود: اگرچه ما در برهه فعلی شاهد تفکیک قوا و جریان داشتن ساز و کار مردمی در آنها هستیم، اما این موضوع جای تشکیلات مردمی را نمی گیرد. به عنوان مثال یک وزیر حتی قدرت ندارد به تنهایی بر زیر مجموعه خود نظارت کند و در اینجا لازم است مردم و جوانان نقش آفرینی تشکیلاتی داشته باشند و با حرکتی دلسوزانه و منسجم، در کنار یکدیگر قرار گیرند.

وی تاکید کرد: ما تشکیلات سیاسی کمی داریم. اگر هم تشکیلاتی وجود دارد، دارای خصلت مردمی بودن نیست. به راستی ما چگونه می توانیم به صورتی توده ای و فردی از انقلاب اسلامی دفاع کنیم؟ اگر تشکیلات وجود نداشته باشد، امکان نفوذ دشمن در کشور نیز بیشتر خواهد شد. از سوی دیگر، سیاسیون باید برآمده از تشکیلات مردمی باشند، نه بر آمده از باندهای سیاسی.در صورت ایجاد تشکیلات مردمی، دیگر برگزاری چند مناظره یا افشاگری ها و تخریب ها ،تعیین کننده آرای عمومی نخواهد بود.

29213

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 625724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =