۰ نفر
۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۴:۵۵
اصرار به عدم تخصص در مهد تخصص

چرا تخصص گرایی در ایران جز در حوزه علوم مهندسی و پزشکی مهجور است و حتی برای وزارت علوم به عنوان مهد تخصص از غیرمتخصصین گزینش می گردد؟

رئیس جمهور برای عبور از چالش وزارت علوم به سرعت "محمد فرهادی" را به مجلس معرفی کرده است. دکتر محمد فرهادی که متخصص گوش و حلق و بینی از دانشگاه مشهد است، نخستین بار درست پس از تصویب الحاق دانشگاه های علوم پزشکی به وزارت بهداشت سکان وزارت علوم! را بر عهده گرفت، در دولت نخست خاتمی وزیر بهداشت بود و اینک دوباره برای پست وزارت علوم معرفی شده است.
او چهره ای شناخته شده است و طبیعتا در روزهای آتی موافقان و مخالفانش به نقد کارنامه وی خواهند پرداخت. اما یک سوال باقی است، چرا رئیس جمهور محترم که معتقد به تخصص گرایی است برای مدیریت وزارت علوم از این مهم غفلت می کند؟
این انتقاد منحصر به دکتر روحانی نیست؛ از سال 1360 تا کنون همه وزرای علوم یا پزشک بوده اند و یا مهندس، و عجیب اینکه نزدیک به نیمی از این زمان در دستان پزشکان سپری شده است؛ در حالی که حداقل از زمان تصویب انتقال دانشگاه هاي علوم پزشکي به وزارت بهداشت در سال 1364 این موضوع دو چندان عجیب است و تخصص دانشگاهی وزیر هیچ سنخیتی با حوزه کاری وی نداشته است.
این انتقاد شاید در روزهای بحران جنگ وارد نباشد، اما در روزهای ثبات جمهوری اسلامی قابل اغماض نیست. به راستی چرا تخصص گرایی در ایران جز در حوزه علوم مهندسی و پزشکی مهجور است و حتی برای وزارت علوم به عنوان مهد تخصص از غیرمتخصصین گزینش می گردد؟ حال آنکه گزینه های متعددی از متخصصین این حوزه که همچون همه گزینه های پیشنهادی دولت در دولت میرحسین موسوی و خاتمی سمت داشته باشند نیز وجود داشت.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 386405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
    1 2
    آدم ياد بهانه هاي قوم بني اسرائيل ميفته
  • بی نام A1 ۰۵:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
    4 0
    پس رشته های علوم اجتماعی، انسانی، مدیریت، روان شناسی چه؟ فقط که نباید پزشک یا مهندس مطرح باشد؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۰۷:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
    2 2
    برادر من دولت که دیگه فقط مونده بود خواجه حافظ رو معرفی کنه. چند نفر معرفی کرد؟؟؟؟منصف باشیم که این اشکال رو میشه از دوستان غیر فنی و پزشک هم گرفت که خودشون رو در این امر وارد نکرده اند.چند نفر از اساتید فیزیک و شیمی رییس دانشگاهند که اکنون وزیر بشند؟
    • بی نام A1 ۲۱:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۴
      1 0
      از قضا نباید فیزیک و شیمی می شدند؛ دکترای مدیریت آموزشی یا دکترای مدیریت استراتژیک و ... به درد این کار می خورد. به نظرم حرف حقی بود
  • بی نام A1 ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۰
    0 0
    تجربه داشتن هم خیلی مهم است. مدیریت تا حدود زیادی بر تجربه می چرخد تا رشته تحصیلی