اقتصادنیوز نوشت:

دو ماه از تابستان گذشت و حال فعالان بازار می‌گویند حتی وام مسکن و افزایش تسهیلات این بازار را تکان نداد و برای یک سال دیگر مسکن بدون تغییر ماند.

با گذشت بیش از نیمی از روزهای پررونق‌ترین فصل نقل و انتقالات مسکن گفته می‌شود هنوز آب از آب تکان نخورده و مسکن همچنان در رکود است.

بازاری که در دو سال اخیر هر روز میخ رکودش را محکم‌تر کوبیده است، انگار قصد خروج ندارد، حتی نسخه خروج از رکودی که مجلس برای مسکن هم پیچید جوابگو نبود و ذره‌ای بازار به رکود رفته مسکن را مداوا نکرد.

این درحالی است که در این مدت چند داروی تقویتی به مسکن تزریق شد ، اما هنوز از نگاه برخی از فعالان بازار نتیجه‌ای نداشته‎ یا بهتر است گفته شود که نتیجه این تقویتی‎ها تا چندماه دیگر خودنمایی می‌کنند.

اواخر اردیبشهت ماه امسال صندوق پس انداز مسکن راه‌اندازی شد و وام‌های 40 ، 60 و 80میلیون تومانی مصوب شد. پس‌ از راه‌اندازی صندوق پس‌انداز مسکن به نام حساب مسکن یکم برای خانه اولی‌ها مقرر شد تا سپرده‌گذاران مبلغ معادل یا نیمی از وام درخواستی را به مدت شش ماه تا یکسال در بانک مذکور سپرده گذاری کنند.

حال بسیاری از کارشناسان بر این باورند که در این مدت بازار مسکن بدون تغییر مانده است، چرا که هیچ پولی به بازار تزریق نشده و هر چه رخ دهد ، از اردیبشهت ماه سال آینده خواهد بود.

در این باره نیز کیوان شادمان، کارشناس بازار مسکن گفت: مبلغ معین شده در این صندوق برای مناطق مختلف تاثیرات متفاوتی دارد. به گونه‌ای که‎ 50میلیون تومان در مناطق شمالی شهر بی‌تاثیر و در مناطق جنوبی بسیار تاثیرگذار است .

این کارشناس بازار مسکن اظهار کرد:افزایش وام مسکن تا مبلغ مصوب برای بخش‌های جنوبی شهر تاثیرگذار است و نمی‌توان گفت این وام‌ها بازار را تکان می‌دهد و خوب یا بد است.

وی با بیان اینکه ممکن است نیمه دوم امسال اندکی تورم وارد بازار مسکن شود افزود: به نظر می‌رسد دولت در پی لایحه رفع تحریم‌ها و آغاز صادرات گامی بردارد که قطعا بخش مسکن هم در این میان متاثر و تورم وارد بازار می‌شود.
22539

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 450010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام RO ۰۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۳
    8 3
    آقایون علمای اقتصاد دردی که اقتصاد ایران بهش گرفتار شده با این درمان‌ها درست نمیشه. مشکل اینجاست که اقتصاد ایران هیچ برنامه و دورنمایی برای آینده خودش نداره. اگر دقت کنید ده سال است که اقتصاد با آمدن احمدی‌نژاد و جنجال‌ تحریم‌ها و مشکلات سیاسی سال 88 و بی‌تدبیری‌هایی که صورت گرفته دچار سکته‌های متعدد شده و الان در حال احتضار است. تازه باید بحران‌های اقتصادی و سیاسی دنیا بخصوص کاهش قیمت نفت و داعش و سوریه رو هم به اون اضافه کرد. در داخل هم که فقط دعواهای سیاسی می‌بینیم. بدون تعارف وقت آن رسیده که نظام بعنوان قالب نرم‌افزاری کشور بازتعریفی از اهداف خودش داشته باشد چون این را باید فهمید که کاهش قیمت نفت و تحریم‌ها زخم‌هایی هستند و بودند که مثل خوره هر روز ایران را از درون خواهند خورد
  • بی نام A1 ۰۳:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۳
    10 6
    خیلی تکان داد بطوری که در تهران زلزله شد
  • mm IR ۰۴:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۳
    12 5
    چرا نمیفهمند که مشکل مردم بی پولیست؟اقساط وامهای آنچنانی را کی میخواد بده؟ یک کارگر و کارمند دون پایه باید کل حقوق ماهانه اش را بده به قسط وام.
  • بی نام A1 ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۳
    10 4
    مشکل اصلی در بازار مسکن چیزی است که کارشناسان و صاحبان املاک از آن فرار میکنند و دوست ندارند واقعیت را پذیرا باشند و آن مشکل فاصله شدید و عمیق بین قدرت خرید موجود و قیمتهای موجود است و این فاصله با وام 80 میلیونی با بازپرداخت ماهی بالای یک میلیون بدتر میشود که بهتر نمیشود ، راه علاج ارائه راهکار برای کاهش قیمت است و تمام.
  • امین IR ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۷
    1 0
    با سلام احتراما به استحضار می رساند اینجانب مبلغ361500000 ریال وام از بانک مسک با باز پرداخت 12 ساله دریافت نموده و در حال حاضر با با پرداخت15 قسط5450000 ریلی فقط نزدیک10000000 ریال از اصل پول کم شده است و مابقی از سود پول .آیا این معنی ربا و نزول نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا شما که به بانک داری اسلامی معتقد هستین این کار نزول خواری نیست؟؟؟؟؟؟؟