ایسنا به نقل از رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه نوشت: آنچه درباره آلودگی جگر گوسفند به میکروب بیماری تب کریمه کنگو مطرح می‌شود، قطعا شایعه بوده و حتی وزارت بهداشت هم عدم صحت این موضوع را اعلام کرده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه تاکید کرد: آنچه درباره آلودگی جگر گوسفند به میکروب بیماری تب کریمه کنگو مطرح می‌شود، قطعا شایعه بوده و حتی وزارت بهداشت هم عدم صحت این موضوع را اعلام کرده است.

غلامحسن شیرازی اظهار کرد: از سوی وزارت بهداشت نیز این گونه اعلام شده که مصرف دل، جگر و قلوه مشکل خاصی نداشته و آنچه در برخی شبکه‌های مجازی در این باره عنوان شده، صحت ندارد. ما نیز این موضوع را به واحدهای خود ابلاغ کرده‌ایم.

وی افزود: مردم می‌توانند با خیال راحت به مصرف این مواد بپردازند چرا که آنچه در واحدهای صنفی تهیه می‌شود، تماما از سوی کشتارگاه‌ها تامین شده و در کشتارگاه‌ها نیز نمایندگان دامپزشکی نظارت کامل بر سلامت مواد دارند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه با بیان اینکه این شایعه پنج تا شش برابر فروش اهالی این صنف را کاهش داده است، اظهار کرد: این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که همه چیز تحت کنترل است و همانطور که اشاره شد از نظر بهداشت مواد هیچ‌گونه جای تردیدی وجود ندارد.

شیرازی همچنین اظهار کرد: حتی افرادی که در کنار خیابان‌ها به فروش دل، جگر و قلوه می‌پردازند هم تاکنون مشکلی نداشته و هیچگاه رخ نداده است که در واحدهای این صنف مشکلی گزارش شود. این در حالی است که در حال حاضر حداقل ۸۰۰ واحد صنفی مجاز در تهران فعالیت دارند.

طی هفته‌های گذشته در شبکه‌های اجتماعی مطالبی منتشر شده بود که بر اساس آنها اینگونه ادعا می‌شد که جمعی از پزشکان متخصص عفونی اعلام کرده‌اند که اگر گوشت چندین ساعت در یخچال باشد و فریز شود بخاطر تغییر پی اچ میکروب به راحتی از بین خواهد رفت اما جگر اگر صد روز در یخچال باشد و فریز هم شود میکروب آن از بین نرفته و می‌تواند ناقل بیماری تب کریمه کنگو باشد بر همین اساس تا اطلاع ثانوی جگر نخورید.

3939

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 680147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 30
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    6 1
    نمی شه
  • بی نام IR ۰۶:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    9 1
    مردم دیگه الا تمایلی به خرید گوشت قرمز ندارن
  • بی نام IR ۰۶:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    7 1
    مردم باید از فروشگاه های دارای مجوز و مطمئن خرید کنن. شما اینو می گی آقای رییس ولی طرف خودش ذبح می کنه گوسفند رو بعرشم فکر می کنه خیلی سالمه
  • بی نام IR ۰۶:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    6 1
    خیالمون راحت؟
  • بی نام IR ۰۶:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    6 2
    نمیریم حالا
  • بی نام IR ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    6 1
    خطرناکه برادر من. خدایی نکرده کسی چیزیش شه شوخی بردار نیست
  • بی نام IR ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    9 0
    مردم رو تشویق کنین گوشت قرمز اصولا کمتر مصرف کنند
  • بی نام IR ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    5 1
    خدا داند
  • بی نام IR ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    4 1
    خیلی پیچیده شده.
  • بی نام IR ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    6 1
    آقای رییس اتحادیه حرف شون متین ولی اگه یکی با خیال راحت خورد و مرد چی؟
  • بی نام IR ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    4 2
    باید واحد های مجاز و سلامت با یه برچسبی شناخته شن
  • بی نام IR ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    3 1
    تو رو خدا نظارت هاتون رو بیشتر کنین
  • بی نام IR ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    4 1
    من هر جا می رم هیچ کس دیگه گوشت نمی خره.
    • بی نام A1 ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
      2 1
      تو محله ما هم قصاب مون شاکی بود.
  • بی نام IR ۰۶:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    5 1
    حالا این مریضی هم به نفع مرغ فروش ها شد ها. الان اونا قیمت هاشون رو بردن بالا
  • بی نام A1 ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    6 1
    فروش مرغ سکه شده بازارش
  • بی نام A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    6 2
    گوشت قرمز عامل رشد سلول های سرطانیه
  • بی نام A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    5 2
    فقط باید گوشت سفید مصرف کرد. الان فرصت خوبیه برای تغییر ذائقه
  • بی نام A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    5 1
    مردم دیگه اعتماد نمی کنن
  • بی نام A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    2 6
    آخ آخ دل و جگر و قلوه و خوئک...من عاشقشم با لیموترش...دهنم آب افتاد
  • بی نام A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    3 1
    یه فکری هم به حال قیمت هاش کنین
  • بی نام A1 ۰۷:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    2 1
    نظارت ها باید بیشتر بشه و البته حضور دامپزشک ها به کششتارگاه ها و محل توزیع گوشت
  • بی نام A1 ۰۷:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    3 1
    شما اینطوری می گین ها ولی خیلی ها نمی خورن
  • قصاب A1 ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    5 1
    من خودم قصابی دارم توی سمت پیچ شمیرون. دیگه شقه هایی که میارم کمتر شده و مشتری مونم نصفه تقریبا برای گوشت قرمز. الان نشستم دارم برای خبرآنلاین از بیکاری پیام می ذارم
  • بی نام A1 ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    1 1
    باید مردم اول اطمینان شون کامل شه بعد
  • بی نام A1 ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    2 5
    جگر که خیلی خوبه مقوی هم هست. برای خون سازی و چشم
  • بی نام IR ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    1 1
    وزارت بهداشت ایشون گفتن که رد کرده ولی اگه یادتون باشه حدود یک ماه پیش تایید کرد و راهکارهایی هم هشدار داد.
  • بی نام IR ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    3 3
    در کل گوشت قرمز مصرفش توصیه نمی شه. برای بدن خوب نیست و روحیه آدم رو خشن می کنه.
  • بی نام IR ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    3 1
    شما قیمت رو بیارین پایین ببینین مردم چطوری می خرن. همه اش صرفا به خاطر شایعه این بیماری نیست یه بخش عمده اش بر می گرده به گرونی گوشت.
  • بی نام IR ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
    3 2
    من نمی خرم و نمی خورم. خوب نیست.