تسنیم نوشت: جانشین فرمانده سپاه پاسداران گفت: مردم اطمینان داشته باشند سپاه پاسداران تا اخرین لحظه در کنار مردم حضور دارد.

سردار حسین سلامی در بازدید از مناطق زلزله‌زده با اشاره به اینکه خوشبختانه از موج شوک اولیه خارج شده‌ایم و کمبود غذا وجود ندارد اظهار داشت: در زمینه اسکان اضطراری وسایل بسیاری شامل چادر و پتو تأمین شده و کمبودهایی که وجود دارد به دلیل دریافت بیشتر چادر توسط عده‌ای است و این مشکل طی امروز و فردا کاملا برطرف می‌شود.

سلامی گفت: بعد از پیام تاریخی مقام معظم رهبری که سرشار از لطافت بود و عامل بعثت شد قیامتی از موج کمک‌های مردمی بر‌پا شده و شکل عجیبی به خود گرفته و باورناپذیر است.

وی با بیان اینکه حدود 1900 روستا تحت تأثیر زلزله قرار گرفته و امدادرسانی آنها به عهده سپاه است، افزود: سپاه پاسداران نیز از ساعت‌های اولیه با تمام امکانات در منطقه وارد عمل شده و فرمانده نیروی زمینی اکنون در منطقه مستقر است.

سلامی تصریح کرد: حدود 1000 دستگاه مهندسی از سپاه هنوز در حال آواربرداری است تا مردم به ابزار زندگی خود و احشام در صورت زنده بودن دسترسی داشته باشند و محلی برای نگه‌داری آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی اظهار کرد: 6 بیمارستان سیار پیشرفته صحرایی در این مناطق توسط سپاه برپا شده که یکی از آن‌ها جزو مدرنترین بیمارستان‌های صحرایی جهان است که صد‌ها عمل جراحی در آن انجام شده است.

سلامی با بیان اینکه نیروی هوافضای سپاه برای انتقال مصدومان از کرمانشاه به تهران نقش مهمی را ایفا کرده است گفت: بالگردهای سپاه در انتقال مجرمان و امکانات نقش‌آفرینی کرده و 32 سپاه استانی در حال جمع‌آوری کمک‌های مردمی هستند.

وی با اشاره به اینکه سپاه آمادگی دارد در مرحله اسکان اضطراری اقدامات لازم را انجام دهد عنوان کرد: نیازهای مردم در حال تغییر است و اکنون نیازهایی که وجود دارد وسایل بهداشتی و گرم‌کننده، پوشاک گرم و سرویس بهداشتی و هنوز هم چادر و پتو است.

سلامی با بیان اینکه نیازها تغییر می‌کند و ‌با زمان پیش می‌رویم گفت: سپاه به مردم به سپاه اطمینان می‌دهد در این لحظات تا انتها در خدمت مردم هستیم و تا زمانی که آخرین نفر از این افراد در محل دائمی اسکان پیدا نکند منطقه را ترک نمی‌کنیم.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران عنوان کرد: ‌آماده هستیم در نوسازی و بازسازی تمام امکانات را به کار گیریم و زمینه بازگشت امید را فراهم کنیم.

۳۰۰ تن اقلام ضروری از پایگاه هوایی مهرآباد به کرمانشاه اعزام شد

همچنین مهر نوشت: امیرسرتیپ دوم خلبان محمد تسویه چی فرمانده پایگاه یکم شکاری نیروی هوایی ارتش در خصوص عملیات امدادرسانی و انتقال محموله های ارسالی به آسیب دیدگان زلزله استان کرمانشاه اظهارداشت: بیش از ۳۰۰ تن اقلام مورد نیاز از پایگاه هوایی شهید سرلشکر خلبان لشگری نهاجا تاکنون برای کمک رسانی به زلزله زدگان استان کرمانشاه انتقال یافته است.

وی افزود: این میزان بار شامل چادر، زیرانداز، پتو، مواد غذایی کنسروی، آب معدنی، لباس گرم، اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی با انجام ۱۶ سورتی پرواز توسط هواپیماهای ترابری سنگین نیروی هوایی ارتش اعم از سی ۱۳۰ بوئینگ ۷۰۷ و ۷۴۷ و ایلوشین انجام گرفته است.

فرمانده پایگاه یکم شکاری مهرآباد همچنین گفت: با توجه به اینکه هواپیماهای اعزام شده به منطقه مجهز به برانکادر بوده اند، در بازگشت از کرمانشاه ماموریت انتقال بیش از ۹۰ مجروح همراه با خانواده های آنها و همچنین ترابری تیم های امدادی و پزشکی را نیز برعهده داشتند.

امیر تسویه چی با اشاره به آمادگی بالا و تحرک سریع نیروی هوایی ارتش در ماموریت های محوله به این نیرو تصریح کرد: از همان دقایق پس از وقوع زلزله با هماهنگی انجام شده با دستگاه های ذیربط بارگیری و انتقال محموله های مورد نیاز برای آسیب دیدگان زلزله به عمل آمد و خوشبختانه انتقال و توزیع به موقع اقلام ضروری در منطقه عملیات امدادرسانی را شتاب بیشتری بخشید.

فرمانده پایگاه یکم شکاری مهرآباد در ادامه با اشاره به ازدحام مردم عزیز در مقابل این پایگاه برای اهدای کمک های خود به زلزله زدگان گفت: به منظور هماهنگی بهتر و تسریع در بسته بندی و ارسال محموله های امدادی به مناطق مورد نیاز، هموطنان کلیه کمک های اهدایی خود را به جمعیت هلال احمر تحویل داده تا از این طریق بارها و محموله ها جهت بارگیری هوایی به پایگاه منتقل شود.

فرمانده کل ارتش: ارتش و سپاه در حادثه زلزله جلوه زیبایی از هم‌افزایی را به نمایش گذاشتند

همچنین ایسنا نوشت؛

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: ارتش، سپاه، بسیج و مجموعه‌ نیروهای مسلح در این حادثه غم‌بار جلوه زیبایی از هم‌افزایی را به نمایش گذاشتند، اما مجاهدت همچنان باقیست.

وی ضمن عرض تسلیت و ابراز تاسف و تاثر فراوان و همدردی با مردم شریف استان کرمانشاه و مناطق زلزله زده به‌ویژه خانواده های داغدار، صبر و اجر برای بازماندگان و سلامت و عافیت کامل برای آسیب دیدگان و مجروحان را از خداوند بزرگ مسئلت کرد و افزود: شکر به درگاه خداوند که ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج و سایر نیروهای مسلح توانستند در اجرای فرمان فرمانده معظم کل قوا همه امکانات و توان خود را برای یاری رساندن به صحنه بیاورند.

فرمانده کل ارتش با تشکر ویژه از مردم مصیبت دیده سر پل ذهاب، کرمانشاه و روستاهای اطراف برای همه محبت هایی که در این واقعه نسبت به فرزندان سرباز خود ابراز نمودند خاطر نشان کرد: مردم کم نظیر سر پل ذهاب در حالی که خود داغ دار، مصیبت دیده و بهت زده از این حادثه بودند از همان روز اول آنچنان صحنه های شورانگیزی از محبت به برادران سرباز خود نشان دادند که چنانچه امکان ثبت همه آن صحنه‌های ناب در قاب تصاویر میسر بود، الگویی از عشق خالصانه ارتش و مردم را به جهان ارایه می کرد.

وی یادآور شد: ارتش همواره دلاورمردی ، پشتیبانی، حمایت و ایثارگری مردم پهلوان این خطه در دوران دفاع مقدس و پس از آن را در خاطر دارد و از صمیم قلب و عمق وجود تا آخرین لحظه کنار این مردم صبور و بزرگوار خواهد ماند.

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: به همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها، ستاد بحران، هلال احمر، اورژانس، استانداری، فرمانداری و دیگر دستگاه‌ها به خاطر تلاش های خالصانه و موثری که در زمینه ارائه خدمات و مدیریت بحران داشتند خدا قوت عرض می نمایم.

امیر سرلشکر موسوی افزود: همچنین از هم‌رزمان خود در ارتش جمهوری اسلامی ایران در ستاد ارتش، سازمان های عقیدتی سیاسی، حفاظت اطلاعات، قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص)، نیروی هوایی، نیروی دریایی و مخصوصا نیروی زمینی و امیر سرتیپ حیدری فرمانده جهادی آن نیرو تشکر می‌کنم.

فرمانده کل ارتش خاطر نشان کرد: امیر سرتیپ حیدری با بسیج نیروی انسانی مومن و پا در رکاب و همچنین تجهیزات و امکانات موجود به صورتی متحرک و هجومی و با روحیه ای ایثارگرانه وارد صحنه شد و با همه توان خود و به خصوص هوانیروز قهرمان یک رکورد به جا گذاشت.

سرلشکر موسوی افزود: نیروی زمینی در روز اول همه زیرآوار ماندگان شهر سر پل ذهاب را خارج کرده و مصدومین را در کمترین زمان ممکن به اورژانس پادگان ابوذر و بلادرنگ به بیمارستان 520 کرمانشاه منتقل و از آنجا با هواپیماهای نیروی هوایی به بیمارستان بعثت تهران رساند.

فرمانده کل ارتش ضمن خداقوت به امیر حیدری که با حضور شبانه‌روزی در کوچه و خیابان در سر پل ذهاب و بعضی روستاها، امکانات موجود را بین مردم تقسیم کرد، خاطر نشان کرد: ارتش و سپاه در این حادثه غم‌بار جلوه زیبایی از هم‌افزایی را به نمایش گذاشتند، اما مجاهدت همچنان باقیست و مردم منتظر. همه ما می توانیم دست به دست هم بدهیم و مناطق زلزله زده را بیش از پیش بسازیم.

وی در پایان افزود: بار دیگر خدا را شکر میکنم که به فضل خود قوت داد تا خدمتگزار مردم باشیم.

 

29216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 728258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =