ایرنا نوشت: معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی، آمار 23 درصد اختلالات روانی را خیلی نگران کننده ندانست و گفت: وجود استرس در محیط‌های کاری، نبود امنیت شغلی، برخورد نادرست والدین و تحقیر فرزندان همگی سبب کاهش سلامت روان افراد جامعه می شود.

حبیب الله مسعودی فرید  با تاکید بر این که تمام سازمان باید در حوزه سلامت روان وظیفه شان را انجام دهند، افزود:‌ وزارت بهداشت باید متولی سلامت روان جامعه باشد.
وی تصریح کرد سازمان بهزیستی درباره سلامت روان جامعه برنامه ها و وظایفی دارد ولی باید محوریت موضوع سلامت روان جامعه را وزارت بهداشت ،‌درمان و آموزش پزشکی در دست بگیرد و قسمتی از بودجه اش را در این حوزه هزینه کند.
مسعودی با اشاره به این که در بسیاری از کشورها 10 درصد بودجه سلامت کشور به سلامت روان اختصاص می یابد،‌افزود: در حالی که در کشور ما تنها 3 درصد بودجه سلامت کشور به سلامت روان اختصاص یافته و آن هم آخرین مرحله سلامت روان جامعه که تخت ‌های بیمارستانی می‌شود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی در خصوص برنامه های سازمان بهزیستی درباره سلامت روان گفت: تمرکز بر موضوع پیشگیری و ارتقای سلامت روان از برنامه های ما است که در قالب برگزاری دوره‌های مهارت های فردی انجام می شود.
وی آمار 23 درصد اختلالات روان مردم کشور را خیلی نگران کننده ندانست و گفت: متوسط آمار مبتلا به اختلالات روانی در کشورها بین 21 تا 26 درصد است.
معاون سازمان بهزیستی با بیان این که همه افراد درباره سلامت روان یکدیگر مسئول هستند، گفت: وجود استرس در محیط‌های کاری، نبود امنیت شغلی، برخورد نادرست والدین و تحقیر فرزندان همگی سبب کاهش سلامت روان افراد جامعه می شود.

 

۴۲۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 550188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    0 0
    کی برای ما تصمیم گیرنده شده که این همه بیماری روانی رو عادی می دونه
  • بی نام RO ۰۷:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    0 0
    مطمئن هستید 23 درصد هست و بیشتر نیست؟