توصیه‌های پلیس فتا برای خرید اینترنتی/ از صفحه کلید مجازی استفاده کنید

مهر نوشت:

پلیس فتا با اعلام راهکارهای امن برای خرید اینترنتی بدون دردسر، توصیه هایی را برای افزایش آگاهی کاربران در هنگام خرید اینترنتی ارائه کرد.

با توجه به افزایش خریدهای اینترنتی در کشور، پلیس فتا نسبت به الزام کاربران برای افزایش آگاهی در مورد این نوع معامله و نیز جلوگیری از کلاهبرداریهای احتمالی هشدار داد.

از صحت نماد اعتماد الکترونیک مطمئن شوید

مهمترین اصل در خریدهای اینترنتی، خرید از فروشگاههای دارای نماد اعتماد الکترونیک است و برای صحت نماد این فروشگاهها با کلیک بر روی نماد اعتماد الکترونیک در صفحه فروشگاه اینترنتی صفحه ای برای شما باز می شود که مشخصات فروشگاه اینترنتی و تاریخ اعتبار آن درج شده است.

با وارد کردن آدرس در آدرس بار مطمئن شوید سایت فیشینگ نیست

اگر بر روی نشان نماد اعتماد الکترونیک کلیک کنید به سایتی با آدرس http://www.enamad.ir وارد می شوید، همچنین با کلیک بر روی صفحه نیز می توان از عکس نبودن اطلاعات نمایش داده شده فروشگاه اینترنتی دارای مجوز مطمئن شد؛ در این خصوص آدرس سایت نمایش داده شده در پروفایل نماد با آدرس فروشگاه اینترنتی باید یکی بوده و هیچ تفاوتی نداشته باشد.

کاربران برای کسب اطلاعات بیشتر (لیست کسب و کارهای دارای نماد و...) می توانند به سایت www.enamad.ir مراجعه کنند.

کاربران در هنگام عملیات بانکی در این درگاهها مطمئن شوند که درگاه بانکی واقعی است و صفحه جعلی نیست و برای اطمینان از این موضوع باید درگاه بانکی با HTTPS شروع شده باشد.

استفاده از صفحه کلیدهای مجازی نیز از سوی کاربران فراموش نشود

در صفحات فیشینگ بانکی کدهای امنیتی موجود در صفحه محدود و تکراری است، در صورتی که در صفحات بانکی با بارگزاری مجدد این کدها تغییر کرده و کد جدید می آید.

پلیس فتا اعلام کرد: به تازگی مشاهده شده برخی از سودجویان سایبری با جعل نماد اعتماد الکترونیک (enamad) به دنبال سرقت اطلاعات بانکی قربانیان هستند اما کاربران باید بدانند که مهمترین نکته در جهت ناکام گذاشتن فیشرها (طراحان صفحات فیشینگ) رعایت نکات ساده ایمنی همچون تایپ کردن آدرس سایت و توجه به داشتن نماد اعتماد الکترونیک است؛ پس از کپی کردن یا رفتن به لینک هایی که در سایت های مختلف ارائه شده باید خودداری کنید و همواره به یاد داشته باشید که تمامی سایت های مهم در فرم های ورود اطلاعات خود از پروتکل https استفاده می کنند.

پلیس فتا از کلیه کاربران خواست در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس http://Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی اعلام کنند.

 

23503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 406498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد بهزادنیا از کرج A1 ۰۷:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۰
    2 9
    با تشکر از تابناک عزیز بابت انتشار این خبر و با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مسئولین محترم پلیس فتا که فضای اینترنت کشور را روز به روز امن تر مینمایند .//
  • نیما IR ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۰
    5 0
    سلام متاسفانه صفحه کلید مجازی منسوخ شده و برخی ویروسها به سادگی حتی اطلاعاتی که توسط کیبورد مجازی وارد میشه رو سرقت میکنن . تنها راه استفاده از نرم افزارهای امنیتی معتبر و با کیفیت و سرویسهای مدیریت پسورد هست .
  • مهدي ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۲
    3 0
    انتي ويروس بخريد بريزيد براي مثال كسپر از ٢٠١٤ به بعد ورژن safe money رو اضافه كرده كه تمام رمزاي اينترنتيتون رو سكيور ميكنه