ایسنا نوشت: وزیر دادگستری گفت: بیانیه یونسکو در خصوص گسترش آموزش، آزمایشگاه، کتابخانه، ورزش و سلامت موضوعاتی دارد که مورد قبول ایران است، اما در بحث فرهنگی چون با فرهنگمان سازگار نیست، حق تحفظ داریم.

مصطفی پورمحمدی در همایش پاسیاد ابر فیاض که به مناسبت گرامیداشت هفدهمین سالگرد درگذشت حجت الاسلام علی اکبر ابوترابی و آیت الله سید عباس ابوترابی در تهران برگزار شد گفت: یاد و خاطره حماسه سازان سوم خرداد را گرامی می داریم و به روح بلندشان درود می فرستیم و برای عزیزان ایثارگر آن حادثه عظیم آرزوی سلامت و عزت داریم.

وزیر دادگستری با اشاره به حماسه بزرگ سیاسی انتخابات ریاست جمهوری و شورای های اسلامی شهر و روستا ۲۹ اردیبهشت گفت: مشارکت فوق العاده و مثال زدنی مردم هم برای ما و هم برای دیگران که در فراسوی مرزها آن را پیگیری می کردند، مهم بود و با هوشمندی و فراست و مشارکت بالای مردم این انتخابات عظیم در امنیت و سلامت برگزار شد.

پورمحمدی اضافه کرد: رئیس جمهوری آمریکا در عربستان بزرگ ترین قرارداد تجاری و نظامی و بزرگ ترین قرارداد همکاری امنیتی را علیه جبهه مقاومت امضا کرد، ولی خداوند فضایی فراهم کرد که رونق آن به برکت انتخابات گرفته شد و این قراردادها بی رنگ و مردود شد و به حاشیه رفت.

وزیر دادگستری افزود: امروز جمهوری اسلامی کشور مقتدری است که نه تنها ازحقوق و منافع خود با قدرت دفاع می کند، بلکه با اقتدار از منافع امت اسلامی و محرومان دفاع می کند و این همه رفت و آمدها و قراردادها و قطعنامه ها و مصوبات به این خاطر است که جمهوری اسلامی مقتدر است و همانند یک سد سدید در برابر تجاوزطلبی ها ایستاده است و اگر ما توان و قدرت نداشتیم، اینها این قدر هزینه نمی کردند.

وی با اشاره به حضور و مشارکت جوانان در عرصه های مختلف دفاع از اقتدار نظام اسلامی گفت: مشارکت مردم تابلوی برجسته ای از اقتدار، عقلانیت، هوش سیاسی و بلوغ اجتماعی ملت است و این ملت شایسته تکریم و تعظیم است.

وزیر دادگستری ضمن تقدیر از حساسیت مقام معظم رهبری، مراجع تقلید عالیقدر و ملت فهیم، در رابطه با سند موسوم به ۲۰۳۰ یونسکو، تاکید کرد: این حساسیت ها نشانه زنده و حساس بودن جامعه است.

پورمحمدی گفت: باید یا در عرصه های بین المللی حضور پیدا کنیم، دشمنان ایران اسلامی به دنبال آن هستند که ما در این عرصه ها حضور نداشته باشیم و یا کاملا تسلیم شویم تا بتوانند القا کنند که ایران کشوری است که می خواهد نظم جهانی را به هم بزند.

وی گفت: ایران کنوانسیون ها و قطعنامه های بین المللی متعددی را پذیرفته است و فعالانه در آنها حضور دارد، باید نقش مثبت خود را در این موارد ایفا کنیم و از حق و ارزش های خود دفاع کنیم.

وزیر دادگستری گفت: در ده ها مجمع بین المللی حضور داریم و این حق ما است که با توجه به عقبه اسلامی و تمدن اسلامی و ایرانی از تفکر خود در این مجامع قاطعانه دفاع کنیم و راهی جز این نداریم.

پورمحمدی دنیای جدید را «دنیای سلطه» نامید و به عنوان مثال گفت: عربستان در روزهای اخیر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار فقط به دونالد ترامپ «شاباش» داده است و یک کشتی ۸۰۰ میلیون دلاری نیز به آمریکایی ها هدیه داده است.

وی افزود: ما باید بتوانیم در قطعنامه های بین المللی از حق خود دفاع کنیم. حرفمان را به کرسی بنشانیم، البته در این روند با مشکلات متعددی روبرو هستیم و حق تحفظ نیز داریم و طبق فرهنگ دینی و ارزشهایمان آن بخش هایی را که نمی توانیم قبول کنیم، اجرا نخواهیم کرد.

وزیر دادگستری گفت: ده ها نمونه از این قطعنامه ها وجود دارد، بیانیه یونسکو در خصوص گسترش آموزش، آزمایشگاه، کتابخانه، ورزش و سلامت موضوعاتی دارد که مورد قبول ایران است، اما در بحث فرهنگی چون با فرهنگمان سازگار نیست، حق تحفظ داریم.

وی گفت: در خصوص سند ۲۰۳۰ توضیحات مفصلی تقدیم مقام معظم رهبری شده است و سال گذشته نیز در باره آن حق تحفظ داده ایم.

پورمحمدی در خاتمه افزود: بخشهایی از سند ۲۰۳۰ که با قوانین، مقررات، آموزه های دینی، فرهنگ و سنت های ملی ما مغایر است در کشور هرگز اجرا نشده و نخواهد شد و دولت نیز به هیچ عنوان اجازه اجرای آن را نداده است؛ ضمن آنکه رهبری معظم در این خصوص هوشمندانه نظارت می کنند و تذکر می دهند.

234

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 669747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =