رئیس کمیته راهبری تدوین راهنماهای بالینی اعلام کرد: با پیگیری های بعمل آمده 200 راهنما، سیاست، استاندارد و دستورالعمل بالینی نهایی شده و در نشست کمیته راهبری تدوین راهنماهای بالینی که در روز یکشنبه 3 بهمن ماه 1395 برگزار می شود این اسناد توسط وزیر بهداشت ابلاغ می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ باقر لاریجانی دراین باره گفت: اهمیت تدوین راهنماهای بالینی موضوعی است که سال ها مورد تاکید صاحبنظران نظام سلامت کشور است. در همین راستا نیز اقداماتی به صورت پراکنده در حوزه های مختلف صورت گرفته است. باتوجه به اهمیت تدوین و به روزرسانی راهنماهای بالینی و تاثیر آن در ارتقای ابعاد مختلف نظام سلامت کشور، ضروری بود تا سیاستگذاری و برنامه ریزی این امر به صورت متمرکز در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: بر همین اساس با دستور وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ساختاری ویژه برای پیگیری امور مرتبط با راهنماهای بالینی در وزارت بهداشت تشکیل شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: شورای راهبردی تدوین راهنماهای بالینی به عنوان بالاترین مرجع سیاستگذاری در وزارت بهداشت تشکیل و جمعی از صاحبنظران حوزه های مختلف نظام سلامت به عنوان اعضای این شورا منصوب شدند. کمیته فنی تدوین راهنماهای بالینی به عنوان زیرمجموعه شورای راهبردی تشکیل شد، تدوین و اجرای راهنماهای بالینی را نمی توان منصوب به حوزه ای خاص در وزارت بهداشت دانست و در واقع بخش های مختلفی در این امر درگیر هستند.

وی افزود: دبیرخانه شورای راهبردی تدوین راهنماهای بالینی در دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استانداردها و تعرفه سلامت در زیر مجموعه معاونت درمان وزارت بهداشت قرار دارد و کار تدوین راهنماهای بالینی با همکاری دو معاونت آموزشی و درمان وزارت بهداشت پیگیری شد.

لاریجانی گفت: با تلاش همکاران محترم شورای راهبردی و کمیته فنی و همچنین جمعی از اساتید برجسته دانشگاههای علوم پزشکی کشور تا کنون 200 سند مرتبط شامل راهنماها، سیاستها، استانداردها و دستورالعمل های بالینی تدوین و نهایی شده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اعلام اینکه نشست کمیته راهبری تدوین راهنماهای بالینی در روز یکشنبه 3 بهمن ماه 1395 برگزار می شود، گفت: قرار است در این نشست 200 سند تدوین شده توسط وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ شود.

وی با تاکید بر اینکه اجرای راهنماهای بالینی نیازمند همکاری درون بخشی است گفت: در این نشست اعضای محترم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، برخی مدیران محترم سازمان برنامه و بودجه کشور، اعضای محترم شورای راهبردی، کمیته فنی، برخی از اساتید دست اندرکاران و اعضای شورای معاونین وزارت بهداشت نیز حضور خواهند داشت و از نظرات ایشان در زمینه اجرای راهنماهای بالینی بهره برداری خواهد شد.

رئیس شورای راهبردی تدوین راهنماهای بالینی خاطرنشان کرد: همچنین نقش نهادهای خارج از وزارت بهداشت، مانند وزارت رفاه، مجلس شورای اسلامی، سازمان های بیمه گر نیز در اجرای راهنماهای بالینی غیرقابل انکار است. برهمین اساس از هر یک از این نهادها فردی در شورای راهبردی حضور دارند و از نظرات ایشان برای ارتقای راهنماهای بالینی بهره برداری می شود.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 625146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =