میزان نوشت: محوطه باستانی که در داخل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در اهواز کشف شده بود، با کم کاری میراث فرهنگی سیمان شد.

سال گذشته در محوطه شرکت ملی مناطق نفت خیز اهواز بقایای یک اسکلت و مواد فرهنگی باستانی کشف شد اما با گذشت یک سال از این اتفاق و پیگیری نکردن میراث فرهنگی خوزستان، محل کشف آنها با سیمان پر شد.

مجتبی گهستونی، دبیر انجمن میراث فرهنگی تاریانا به خبرگزاری میزان می گوید: پنج مهرماه سال گذشته این آثار در حیاط یکی از ادارات خرمکوشک پس از انجام گودبرداری‌هایی برای ساخت یک انبار مشاهده شد. پس از اطلاع رسانی ها، مسئولان میراث فرهنگی و باستان شناسان نیز در این محل حاضر شدند.

او درباره این کشف می گوید: وجود آثاری ازجمله سفال و استخوان که نیاز به بررسی‌ها و مطالعات بیشتر داشت این موضوع را یادآور می‌شود که منطقه هفت اهواز ازجمله مناطق مهم تاریخی خوزستان است که باوجود تپه‌های باستانی، استودان، گور دخمه و... مورد بی‌توجهی و بی‌مهری قرارگرفته و بخشی از تاریخ این شهر همچنان ناشناخته باقی مانده است.


دبیر انجمن میراث فرهنگی تاریانا درباره بی توجهی میراث فرهنگی می گوید: یک سال پس از اینکه مسئولان میراث فرهنگی محوطه را بررسی کردند و ارزش اشیای کشف شده را تایید کرد، این منطقه سیمان کشی شده است. مسئولان شرکت نفت مدتی پیگیر آن بودند اما میراث فرهنگی کاری برای ان محوطه نکرد.

او درباره پیگیری از اداره کل میراث فرهنگی می گوید: مسئولان این نهاد یک سال شرکت نفت را معطل کرد. یکسال است نتایج این بررسی مشخص نشده و معلوم نیست موضوع به پژوهشگاه میراث فرهنگی منتقل شده یا خیر. آنقدر گفتند کل شرکت نفت باستانی است، کل محوطه کاوش می خواهد یا این اتفاقات عادی است که شرکت نفت محل کشف را با سیمان پر کرد.

4747

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 748520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
    6 0
    این منطقه جزو قدیمی ترین مناطق اهواز هستش و در فاصله ی نچندان دور از اینجا طی حفاری مترو نیز موارد اینچنینی پیدا شد که متاسفانه به همین شکل عمل شد.