روحانی: با وحدت به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب عمل کنیم

رییس جمهور با اشاره به پایان دوران رقابت سیاسی و انتخاباتی، اظهار کرد: اکنون باید رقابت تنها برای خدمت به مردم باشد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، پیش از ظهر روز دوشنبه مسئولان، قشرهای مختلف مردم و سفرای کشورهای اسلامی با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی در این مراسم (اینجا)، حجت السلام روحانی، رییس جمهوری با اشاره به پایان دوران رقابت سیاسی و انتخاباتی، اظهار کرد: اکنون باید رقابت تنها برای خدمت به مردم، اجرای قوانین و دستیابی به اهداف بلند ملی وجود داشته باشد و با وحدت و عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، برای رونق تولید و رفع مشکلِ بیکاری تلاش کنیم.


رئیس‌جمهور با اشاره به حوادث تروریستی اخیر در تهران، گفت: از همه ملت ایران که روشن و شجاعانه در برابر تروریست‌ها ایستادند و اتحاد ملی را حفظ کردند و همچنین از کسانی که سلاح‌های راهبردی را برای کشور می‌سازند و از کسانی که این سلاح‌ها را علیه دشمنان بکار می‌گیرند، تشکر می‌کنم.

روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی در پاسخگویی به تروریست‌ها بخش کوچکی از قدرت دفاعی کشور را آشکار ساخت، افزود: نیروهای مسلح، دولت و مردم، همگی پشت سر رهبر انقلاب اسلامی، اتحاد و قدرت ملی را در برابر جهانیان آشکار می‌سازند.

 روحانی با تجلیل از حضور عظیم مردم در راهپیمایی روز قدس گفت: راهپیمایی مردم در روز قدس به مسلمانان و فلسطینیان امید می‌دهد و ثابت می‌کند که پایان کار، پیروزی حق بر باطل خواهد بود.روحانی ضمن تبریک این عید بزرگ به حضار، ملت شریف ایران و رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: عید فطر، عید بازگشت به فطرت پاک انسانیت پس از یک ماه، زهد، ورع، قیام و صیام و تلاش برای زدودن غبارها از جسم و جان است.

وی با بیان اینکه روزه هم برای سلامت جسم و هم برای تزکیه و پرورش روح است افزود: روزه در ماه مبارک رمضان تنها فرو بستن دهان از خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها نیست و چه اینکه نماز و روزه‌ای مقبول است که به واسطه آن تجاوزی به مال مردم انجام نشود و دهانی به بدگویی و دشنام دادن و توهین به دیگران گشوده نشود.

روحانی اظهار داشت: در همه عبادات ما در کنار حق‌الله به نوعی بر حق الناس نیز تأکید شده است و در همین امروز که روز عید فطر است، اولین برنامه عبادی ما رعایت حق‌الناس و پرداخت زکات قرار داده شده و سپس یاد خدا کردن و در نهایت به نماز ایستادن.

رییس‌ جمهور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان حق‌الله نیز بیشتر به ما یادآوری می‌شود؛ آنجا که به ما می گویند دروغ بستن به خدا، پیامبر(ص) و ائمه(ع) می تواند مبطل روزه باشد و چه ظلمی بالاتر از اینکه تهمت ناروایی به خدا و دین بسته شود.

روحانی خاطر نشان کرد: دین خدا را در میدان‌های کوچک سیاست آوردن و از نام و احکام دین خدا به عنوان ابزار استفاده کردن در شأن اسلام و مسلمانان نیست و ماه مبارک رمضان همه اینها را به ما می‌آموزد.

رییس‌ جمهور با اشاره به اینکه امسال جشن رمضانی ما بعد از جشن سرنوشت‌ساز سیاسی و ملی ملت ایران آغاز شد، گفت: تلفیق این دو جشن می‌تواند آینده خوبی را برای مردم ایران بسازد.

رییس‌ جمهور اظهار امیدواری کرد پس از ماه مبارک رمضان و عید فطر، همچنان آثار مبارک این ماه و عبادات آن و توسل‌ها به امام حسن مجتبی(ع) و امیرالمومنین(ع) و طاعات و عبادات شب‌های قدر و دعاهای شب‌های آخر ماه مبارک رمضان در جامعه تداوم داشته باشد.

روحانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان امسال، شاهد درد و رنج و شهادت تعدادی از عزیزان بی‌گناه هموطن‌مان نیز بودیم، گفت: گر چه تروریست‌های بزدل، سبعانه به مردم بی‌دفاع در مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام راحل حمله کرده و عده‌ای از عزیزان ما را به شهادت رساندند، اما هرگز نتوانستند در همدلی، انسجام و اتحاد ما خللی وارد کنند.

رییس‌ جمهور ادامه داد: باید از همه ملت ایران، اعم از شیعه و سنی و بویژه از هموطنان کرد اهل سنت کشورمان تشکر کنیم که در برابر تروریست‌ها با بیانی روشن ایستاده و اتحاد ملی را حفظ کردند. همچنین از کسانی که برای کشور سلاح‌های راهبردی می‌سازند و از کسانی که از این سلاح‌های راهبردی به خوبی استفاده می‌کنند، نیز تشکر می‌کنم.

روحانی ضمن ابراز امیدواری از اینکه در ایام بعد از ماه مبارک رمضان، کشورهای اسلامی از فرصت ایجاد شده در نتیجه این ماه برای وحدت، استفاده کنند، تصریح کرد: باید در برابر معضلات جهان اسلام دست به دست هم دهیم و نکند خون‌هایی که در بغداد، دمشق، رقه، تهران، موصل و دیگر کشورهای اسلامی ریخته می‌شود، ناشی از آن باشد که ما مسیر راهبردی اتحاد مسلمین را به خوبی دنبال نکرده باشیم.

رییس‌ جمهور ادامه داد: نکند ریخته شدن این خون‌ها برای آن باشد که فرهیختگان ما به خوبی به وظایف خود برای ترویج وحدت بین شیعه و سنی عمل نکرده باشند و نکند ناشی از غفلت ما از آن جهاد روشنگرانه باشد که ضرورتی برای مسلمانان است و ما تلاش خود را برای آن بکار نگرفته باشیم.

روحانی اظهار امیدواری کرد از این پس شاهد گسترش امنیت و آرامش برای ملتهای منطقه، بویژه یمن، بحرین، سوریه، عراق، شمال آفریقا و کل جهان اسلام باشیم و بتوانیم به خوبی در برابر وظایفی که خداوند بر عهده ما گذاشته است، عامل باشیم.

27212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 680560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =