خطر آرتروز زودرس با نشستن و ایستادن طولانی مدت

دبیر انجمن علمی فیزیوتراپی ایران گفت: ماندن در یک وضعیت یکنواخت مانند نشستن و ایستادن طولانی مدت سبب تخریب مفاصل و «آرتروز زودرس» می شود.

به گزارش ایرنا،دکتر جواد صراف زاده در خصوص تعریف ناهنجاری های ستون مهره ها توضیح داد: ستون مهره ها به عنوان یک ساختار اصلی، شکل ظاهری بدن را حفظ می کند و به هرگونه تغییری که آن را از حالت طبیعی خارج کند، ناهنجاری ستون مهره ای گفته می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص بروز این ناهنجاری اظهار کرد: تغییر الگوی بیماری ها از بیمارهای عفونی و واگیردار به سمت بیماری ها و عوارض سیستم اسکلتی عضلانی که در واقع آسیب عضلات، مفاصل و استخوان ها است، بسیار جدی باید تلقی شود.
صراف زاده به نقش آموزش در پیشگیری از بروز این آسیب ها اشاره کرد و گفت: ارائه این آموزش ها به ویژه در خصوص کودکان و نوجوانان که عمدتا استفاده نادرست و زیاد از تکنولوژی های جدید مانند تلفن همراه یا تبلت دارند و ادامه این روند به تدریج آنان را در بزرگسالی دچار آسیب کند، می تواند از تبعات بعدی جلوگیری کند.
دبیر انجمن علمی فیزیوتراپی ایران عنوان کرد: در دوران کودکی، میانسالی و بزرگسالی، هیچ وقت نباید در یک وضعیت طولانی قرار بگیریم حتی اگر در وضعیتی صحیح باشد.
صراف زاده، کاهش وزن، قرار نگرفتن طولانی مدت در یک وضعیت ثابت، حفظ گودی های کمری، پشتی و گردنی در حالت طبیعی در هنگام نشستن و حفظ زاویه 100 تا 120 درجه ای ستون مهره ای نسبت به استخوان ران روی صندلی را از جمله مهمترین راهکارهای پیشگیرانه از ابتلا به دردهای ستون مهره ها یا آرتروز برشمرد و تاکید کرد: یکی از بهترین راه های پیشگیری از آرتروز زودرس یا درمان آرتروز، تقویت عضلات مجاور مفاصل آسیب دیده است. به این منظور مشاوره با فیزیوتراپیست ها به منظور پیشگیری یا انجام تمرینات درمانی زیرنظر فیزیوتراپیست می تواند بسیار سودمند و در بسیاری از موارد ضروری باشد.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 685748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =