مدیر کل فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با رد وجود ژلاتین خوکی در ایران، گفت: منشاء تمام ژلاتین ها را در مرکز تحقیقات مرکز حلال با همکاری دانشگاه ها مشخص و شناسایی کرده ایم.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، بهروز جنت ضمن اشاره به موضوع حلال و حرام مواد غذایی در ادیان الهی افزود: باید توجه کرد که انسان سالم، انسانی است که به حلال و حرام در مواد غذایی اعتقاد و التزام دارد.

وی ادامه داد: ما به عنوان مسئولین سلامت باید توجه کنیم که حلال و حرام مواد غذایی در سلامت جامعه تاثیر دارد. دین اسلام، جزو معدود ادیانی است که در خط مشی حلال و حرام، سلامتی را مدنظر قرار داده است. طبق دین اسلام، تمام مواد غذایی مضر برای سلامتی ، حرام محسوب می‌شود.
وی تاکید کرد: مسئولین فنی و ناظرینی که در روند تولید مواد غذایی حضور دارند و نظارت می‌کنند، مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.
مدیر کل فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اهمیت نقش مسئولین فنی و ناظرین در تولید و بسته‌بندی مواد غذایی گفت: در حال حاضر مواد غذایی تحت نظارت مسئولان فنی بسته‌بندی و فرموله می‌شود.
جنت تاکید کرد: هر چه در بازار اسلامی عرضه می‌شود، جای شک ندارد و مردم می‌توانند از آن استفاده کنند و بدانند که این محصولات، حلال است.

 

 

 

۴۲۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 738191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
    0 0
    همه پاستیل های هاریبوی آلمانی با ژلاتین خوکی اند که تو بازار پره.