ایران نوشت: زن جوان وقتی از مدرسه و محل کارش اخراج شد، مطالب غیراخلاقی درباره یکی از همکاران سابق خود را به همراه تصاویرساختگی از وی درفضای مجازی منتشرکرد.

کارمند جوان که با اطلاع از موضوع عصبانی شده بود ضمن مراجعه به پلیس فتا شکایتی را در این باره تنظیم کرد و خواستار پیگیری شد.

مأموران پلیس «فتا»ی مازندران با توجه به اطلاعاتی که از کارمند اخراجی در اختیارشان قرار داده شده بود به ردزنی متهم پرداختند.تا این‌که مشخص شد وی از همکاران سابق شاکی پرونده بوده و در گذشته به  عنوان مدیر همین مدرسه کار می‌کرد.

وی که پس ازدستگیری لب به  اعتراف گشوده بود انگیزه خود را انتقامجویی اعلام کرد وگفت: از وقتی کارم را از دست دادم تصور کردم همکارسابقم- شاکی- باعث اخراجم شده و به همین دلیل تصمیم گرفتم تا با این روش از او انتقام بگیرم.

این زن که متهم به انتشار مطالب کذب و غیراخلاقی در شبکه‌های اجتماعی است اعتراف کرد انتشار مطالب غیراخلاقی علیه کارمند سابقش در شبکه‌های اجتماعی و درج شماره تلفن شاکی زیر این مطالب به قصد انتقام و بی‌آبرو کردن وی در بین دوستان و خانواده بود.

به گفته سرهنگ محمدنژاد- رئیس پلیس فتای مازندران- مرتکبان این قبیل جرائم به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر ۲ مجازات محکوم می‌شوند.

45302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 737305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شانلی A1 ۰۴:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
    3 1
    این مجازاتهای سبک به هیچ وجه نمیتونه عاملی بازدارنده محسوب بشه
  • بی نام RO ۰۵:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
    5 1
    مدیر که ایشون باشه دانش آموزاش چی میشن؟
  • بی نام A1 ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
    2 1
    مجازات باز دارنده نیست پانصد تومان جریمه