تسنیم به نقل از معاون اول رئیس جمهوری نوشت: بیش از ۱۱ میلیارد و ۶۶۰ میلیون دلار سرمایه وارد کشور شده و در واقع تبدیل به کارخانه و صنعت در کشور شده است.

«اسحاق جهانگیری» در افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست اظهار داشت: صنعت پتروشیمی یکی از اصلی ترین رشته های صنعتی ایران و صنعتی پویا، توجیه پذیر و از هر جهت با سیاست های داخلی ایران سازگار است.

وی افزود: پتروشیمی صنعتی دانش بنیان و مردمی است که قادر است در فضای بین المللی حضور داشته باشد؛ بنابراین در این زمینه وزارت نفت برنامه های خوبی را تهیه کرده و توسعه این صنعت با توجه به بخش های تکمیلی و پایین دستی مورد توجه و هدف دولت است.

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه "صنایع پایین دستی حتما با حمایت وزارت نفت و وزارت صنعت، معدن و تجارت باید به سرعت توسعه پیدا کند"، گفت: یکی از اولویت های دولت بصورت ویژه برای جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی، بخش صنعت پتروشیمی و صنایع پایین دستی آن است.

وی ادامه داد: از ابتدای دولت یازدهم تا شهریور ماه امسال، 19 میلیارد و 377 میلیون دلار طرح سرمایه گذاری مستقیم در وزارت امور اقتصادی و دارایی تحت حمایت قانون سرمایه گذاری خارجی کشور به تصویب رسید که بیش از 11 میلیارد و 660 میلیون دلار آن وارد کشور شده و در واقع تبدیل به کارخانه و صنعت در کشور شده است.

جهانگیری با بیان اینکه "در دوران بعد از برجام حدود 14 میلیارد دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی جذب شده است"، اذعان داشت: جذب سرمایه گذاری خارجی در دولت دوازدهم ادامه خواهد یافت.

این مقام مسئول با اشاره به سخنرانی اهانت آمیز رییس جمهوری آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: در مقطع خاصی از جهان قرار گرفته ایم و هفته گذشته تصویری از جهان در مجمع عمومی سازمان ملل به نمایش گذشته شد.

وی افزود: در یک طرف تمایل جنگ طلبانه ای بود که ترامپ و نتانیاهو به نمایش گذاشتند و آن را نمایندگی می کردند و به نظر می آمد به دنبال ایجاد هراسی برای تجارت اسلحه و سلطه بر جهان باشند و از طرف دیگر کشورهای مستقلی بودند که به رای ملت و خودشان پایبند بوده و می خواستند روی پای خودشان بایستند.

معاون اول رئیس جمهوری تصریح کرد: سخنان سنجیده دکتر روحانی رییس جمهوری ایران را همگان شنیدید که پیامش این بود که ایران به دنبال تنش زدایی است، ایران به قوانین و مقررات بین المللی پایبند است و ایران به دنبال جهانی عاری از خشونت و افراط گرایی و تروریسم است و سابقه عمل ایران به خوبی در این سال ها به نمایش گذاشته شده است.

وی ادامه داد: لازمه زندگی در جهان پرمخاطره ای که در آن قرار گرفته ایم همانطور که مقام معظم رهبری تاکید کرده اند، توانمند کردن کشور و جامعه از نظر علمی، تکنولوژی، صنعتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است.

جهانگیری با بیان اینکه "امروز نیازمند عزم ملی برای نوسازی نگرش ها و نهادها در جهت توانمندی شهروندانمان هستیم"، گفت: در این مسیر نوسازی قطعا با چالش ها و فرصت هایی روبرو هستیم که باید چالش ها را رفع و از فرصت ها استفاده کنیم.

وی افزود: سیاست های مورد نیاز برای توانمند کردن جامعه و توسعه کشور مورد اجماع همه است؛ امروز سیاست های اقتصادی مقاومتی مورد اجماع همه است و قوای سه گانه، بخش خصوصی و دولتی هماهنگ هستند.

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه "امروز در مقطعی قرار گرفته ایم که اقتصاد ما با توجه به نقدها و تنگناهایی که داریم در مسیر صحیح قرار گرفته است"، گفت: ما شرایط تبدیل به قطب اقتصاد جهان را داریم؛ تا امروز با بانک‌های اروپایی و آسیایی مذاکراتی جهت جذب 60 میلیارد دلار داشته‌ایم و تاکنون 26 میلیارد دلار با بانک‌های خارجی قرارداد منعقد کرده‌ایم و دولت ضمانت‌نامه صادرکرده که خط اعتباری ایجاد شده استفاده شود.

وی ادامه داد: اولویت اول ما برای استفاده از منابع خارجی بخش خصوصی است، البته بخش خصوصی که قادر باشد از محل تولیدات خود بازپرداخت ارزی که دریافت می کند را پرداخت کند.

جهانگیری با بیان اینکه "ما به نیروی انسانی، توان ایران و ظرفیتمان اطمینان داریم و فکر می کنیم با آن‌ها به توسعه می رسیم"، گفت: با دنیا راه تعامل را در پیش گرفته‌ایم اما بر اساس اقدامات بین المللی برای هر شرایطی که قدرت‌های بین‌المللی و آمریکا فکر کنند قادر هستیم تا با اتکا به توان داخلی کشور را پیش ببریم و نشان هم داده ایم که این کار شدنی است.

 

39224

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 710676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
    1 0
    من که فکر نمی کنم به ایران اومده باشه مستقیما و با چمدان رفته خدمت دوستان برادر و همسایه
  • بی نام IR ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
    1 0
    همش حرف مفته
  • بی نام DE ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
    1 0
    کدام کارخانه ، کدام صنعت ؟؟؟ مستند حرف بزنید . هرروز کارگران اخراجی گرسنه ،ضرب و شتم می شوند . لابد اینهم از برکات برجام است ؟؟؟