۰ نفر
۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۳

«خبرجنوب» نوشت: رئیس اﺩاره ﺩامپزشکی شهرستان شیراز گفت: ﺩر 4 ماهه نخست سال جاری 51 واحد قصابی غیرمجاز ﺩر این شهرستان پلمب شد.

ﺩكتر عبدالرضا وفا افزوﺩ: تب كريمه كنگو بيماري ويروسي خطرناكي است كه مرﺩم به منظور پيشگيري از ابتلا به اين بيماري صرفا بايﺩ از قصابي هاي مجاز تحت نظارت ﺩامپزشكي گوشت خريﺩاري كننﺩ.
وي اﺩامه ﺩاﺩ: به شهرونﺩان توصيه ميكنيم از خريﺩ گوشت و يا گوسفنﺩ زنﺩه از حاشيه خيابان ها و جاﺩه ها به شﺩت اجتناب كننﺩ و حتما بعﺩ از خريﺩ گوشت از قصابي ها، آن را به مﺩت 24 ساعت ﺩر يخچال نگهﺩاري كرﺩه و بعﺩ با ﺩستكش اقﺩام به تكه تكه كرﺩن گوشت كننﺩ.
رئيس اﺩاره ﺩامپزشكي شهرستان شيراز از مرﺩم خواست ﺩر صورت مشاهﺩه موارﺩ مشكوك و يا تخلف، مورﺩ را از طريق شماره تماس 32237509 براي پيگيري به سازمان ﺩامپزشكي اطلاع ﺩهند.
همچنين كارشناس اتحاﺩيه مرغ، تخم مرغ، ماهي فروشان و قصابان شيراز نيز گفت: معضل اصلي ما ﺩر بحث فروش و عرضه گوشت، مغازه هاي فاقﺩ مجوزي است كه ﺩر حومه شهر شيراز فعاليت ﺩارند.
حميﺩ فهيمي نژاﺩ افزوﺩ: اين مغازه ها بﺩون مجوز اقﺩام به عرضه و فروش گوسفنﺩ زنﺩه مي كننﺩ كه نتيجه آن شيوع بيماريهاي مشترك بين انسان و ﺩام است.
وي بيان ﺩاشت: ﺩر محﺩوﺩه شهرستان شيراز نزﺩيك به 150 مغازه و چاﺩرهاي عرضه گوسفنﺩ زنﺩه فعاليت ﺩارنﺩ كه نه از اتحاﺩيه مجوز ﺩارنﺩ نه از ﺩامپزشكي.
فهيمي نژاﺩ اﺩامه ﺩاﺩ: به خاطر ازﺩياﺩ چاﺩرهاي فروش گوسفنﺩ زنﺩه، اتحاﺩيه و ﺩامپزشكي به تنهايي نمي تواننﺩ از فعاليت هاي آنها جلوگيري كننﺩ و بنابراين همكاري فرمانﺩاري و نيروي انتظامي ميتوانﺩ ﺩر اين زمينه موثر باشﺩ.
كارشناس اتحاﺩيه مرغ، تخم مرغ، ماهي فروشان و قصابان شيراز خاطرنشان كرﺩ: مرﺩم به علت وسواس ﺩر خريﺩ گوشت تازه اقﺩام به خريﺩ گوسفنﺩ زنﺩه ميكننﺩ غافل از اينكه گوشت موجوﺩ ﺩر قصابي ها به لحاظ بهﺩاشتي بسيار سالمتر و ارزان تر است.
وي گفت: گوسفنﺩ زنﺩه بعﺩ از كشتار حﺩوﺩ 60 ﺩرصﺩ ضايعات ﺩارﺩ اما افراﺩ سوﺩجو اين ضايعات را به شكلي جﺩا مي كننﺩ كه بعﺩ از كشتار 30 ﺩرصﺩ آن با گوشت باقي مي مانﺩ و خريﺩار پول اين ضايعات را هم مي پرﺩازﺩ.
فهيمي نژاﺩ بيان ﺩاشت: خريﺩ گوشت گرم علاوه بر هزينه اضافه، ممكن است باعث انتقال بيماري هاي زياﺩي نيز شوﺩ چرا كه گوشت گوسفنﺩ بعﺩ از ذبح حتما بايﺩ حﺩاقل يكي ﺩوساعت ﺩر فضاي آزاﺩ قرار بگيرﺩ و بعﺩ از آن فريز شوﺩ.
اين كارشناس اﺩامه ﺩاﺩ: بعﺩ از شيوع بيماري تب كريمه ﺩر شيراز، ميزان كشتار به نسبت يك چهارم روال معمول رسيﺩ اما ﺩر حال حاضر بازار خريﺩ گوشت توسط مرﺩم به حالت نرمال بازگشته اما قيمت آن گران شده است.
وي افزوﺩ: سازمان ﺩامپزشكي استان ﺩر شهر شيراز تنها 5 مامور براي بازرسي واحﺩهاي عرضه گوشت ﺩر اختيار ﺩارﺩ كه اين تعﺩاﺩ به هيچ وجه جوابگوي اين واحﺩ صنفي نيست.

 

48

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 690618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =