این گیاه جایگزین کاکائو در ساخت شکلات می‌شود/ فکری برای آینده شیرینی‌ها

دانشمندان دانه‌های گیاهی "جک‌فروت" را جایگزین کاکائو در ساخت شکلات می‌کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از زی‌نیوز، خوردن شکلات برای بعضی افراد بسیار لذت‌بخش و گاهی دوری از آن اجتناب‌ناپذیر است، اما منابع استفاده از شکلات به دلیل افزایش تقاضا با کمبود مواجه خواهد شد و دانشمندان در حال بررسی منبعی جایگزین برای بوی خاص شکلات و عطر و طعم آن هستند.

اما آیا دانه‌های کاکائو برای افزایش روزافزون تقاضا کافی هستند؟ برای جلوگیری از کمبود کاکائو، دانشمندان از دانه‌های جک‌فروت(jackfruit) استفاده می‌کنند.

این دانه‌ها، رایحه شکلاتی دارند و جایگزینی ارزان و فراوان برای کاکائو هستند.

محققان دانشگاه سائو پائولو در برزیل اظهار کردند: ترکیبات موجود در دانه‌های جک فروت همان عطر و طعم شکلات را دارند و جایگزینی ارزان و فراوان برای تولید شکلات خواهند بود.

کشاورزان در سطح جهانی سالانه حدود 3.7 میلیون تن کاکائو تولید می‌کنند.

با توجه به افزایش تقاضا در سراسر جهان، برداشت کاکائو به 4.5 میلیون تن در سال 2020 خواهد رسید.

یافته‌های این بررسی در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر شده است.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 659016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =