روحانی: مشکلات نظام آموزشی تنها از طریق دولت حل نمی‌شود/ تاکید بر ترویج نمادهای ایرانی-اسلامی

رییس جمهوری با تاکید بر اهمیت و جایگاه ویژه آموزش و پرورش گفت: زیربنای تحول بزرگ روحی، فکری و علمی نسل جوان کشور آموزش و پرورش است و باید با کمک همه بخش‌های جامعه کیفیت آموزش و پرورش کشور بیش از پیش ارتقاء یابد.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی عصر سه‌شنبه در هفتصد و پنجاه و دومین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اجرای سند تحول نظام آموزش کشور، گفت: مشکلات موجود در نظام آموزشی کشور تنها از طریق دولت مرتفع نمی‌‌شود و باید زمینه حضور بخش خصوصی در اداره مدارس غیردولتی را فراهم کرد.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه تصریح کرد: دولت وظیفه دارد زمینه حضور و مشارکت بخش خصوصی در ارکان مختلف جامعه بویژه در عرصه آموزش را فراهم نماید.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه دولت یازدهم وارث مشکلات بسیاری بوده و کشور دارای شرایط اقتصادی‌ ویژه‌ای است، از افزایش بودجه بخش‌های مربوط به آموزش و پرورش، سلامت و امنیت خبر داد و گفت: تنها راه رشد اقتصادی کشور آماده‌سازی شرایط برای حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در عرصه‌های مختلف است.

دکتر روحانی با بیان اینکه دولت به منظور خروج از رکود و اتمام طرح‌های نیمه تمام، برای اولین بار بیش از صددرصد بودجه مصوب طرح‌های عمرانی در استان‌ها را در ۵ ماهه اول سال جاری تخصیص داده است، گفت: حل مشکلات بخش‌های مختلف در گرو تحول اقتصادی است.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نقش صدا و سیما در تشویق و ترغیب امر سوادآموزی اظهار امیدواری کرد با افزایش کیفیت نظام آموزشی کشور و فراگیر شدن آن، معضل بی‌سوادی از جامعه رخت بربندد.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش بر حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از سیاست‌هایی که منجر به تبلیغ و ترویج نمادها و نشانه‌های ایرانی - اسلامی در جامعه ‌شود، تأکید کرد و گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی باید برای حفاظت از هویت فرهنگی کشور سیاست‌هایی را تنظیم و تبلیغ کند که منجر به رایج شدن کاربرد نمادها و نشانه‌های ایرانی - اسلامی در بخش‌های مختلف جامعه شود.

دکتر روحانی از دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی خواست تا با هدف‌گذاری صحیح، سیاست‌گذاری و تبیین نقشه راه و استفاده از توان شورای مهندسی فرهنگی، ساز و کاری مناسب برای ترویج، اجرا و نظارت بر طرح استفاده از نمادها و نشانه‌های ایرانی - اسلامی بیندیشد.

در این جلسه همچنین به پیشنهاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر محمدرضا محمدی ساردو، دکتر انوش برزیگر و دکتر محمدرضا میری‌بنجار به ترتیب به ریاست دانشگاه‌های علوم پزشکی جیرفت، علوم پزشکی گیلان و علوم پزشکی سیستان و بلوچستان برگزیده شدند.

در این جلسه دکتر فانی وزیر آموزش و پرورش گزارش مبسوطی از اجرای سند تحول نظام آموزش کشور، اجرای آزمایشی طرح تعالی در ۵ هزار و ۷۰۰ مدرسه از ابتدای مهر امسال، سازماندهی و بهسازی منابع انسانی، بودجه و هزینه‌ها و همکاری با سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها ارایه کرد و از برنامه‌های وزارتخانه متبوعش برای کیفی‌سازی آموزش و توزیع مناسب نیروی انسانی در سراسر کشور خبر داد.

 

45503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 375753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایران IR ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۵
    33 5
    مادامی که معلم مشکل معیشت داشته باشد هیچ چیز تغییر نخواهد کرد. حقوق این اداره را با دیگر ادارات و سازمان ها مقایسه کنید، کمتر از نصف دیگر سازمان ها و نهاد های دولتی دستمزد می گیرند. از بی انصافی هم رد شده اید.
  • سينــــــــــــ بينا ــــــــــــــــا IR ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    2 0
    معلمان عزیز سنگین ترین وظیفه را باید در قبال حقوقی ناچیز انجام بدن. ارزش معنوی کارشان به کنار ولی دولت باید به فکر معاش شان هم باشد.