مسئول آموزش پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه بیماران دیابتی بیشتر مستعد آفتاب سوختگی هستند، گفت: احتمال عفونت های پوستی به دنبال آفتاب سوختگی نیز در این افراد بیشتر است.

به گزارش ایرنا،دکتر محسن خوش نیت نیکو افزود: قند خون بالا، این افراد را مستعد عفونت پوست می کند، اما این موضوع معمولا در افراد سالم ایجاد نمی شود.

وی با اشاره به این که پوست در مبتلایان به دیابت نازک می شود و فرآیند ترمیم زخم در آنها نسبت به افراد سالم، کندتر صورت می گیرد، اظهار کرد: ترمیم پوست در این بیماران به راحتی انجام نمی شود و این افراد معمولا برای بهبود پوست آسیب دیده با مشکلات زیادی مواجه هستند.

متخصص غدد و متابولیک بیان کرد: احتمال آسیب پوستی شدید ناشی از آفتاب سوختگی در بیماران دیابتی به دلیل کاهش تعریق در این افراد است که معمولا پوست شان خشک است.

آفتاب سوختگی می تواند قند خون بیماران دیابتی را افزایش دهد
وی با اشاره به این که آفتاب سوختگی می تواند قندخون بیماران دیابتی را افزایش دهد، گفت: آفتاب سوختگی باعث می شود آب بدن کاهش یابد و این موضوع سبب تغلیظ قند خون و در نتیجه افزایش سطح آن می شود.

خوش نیت نیکو ادامه داد: آفتاب سوختگی عطش ایجاد می کند که همین موضوع هم سبب تعریق بیشتر بدن و مجددا باعث افزایش قندخون در بیماران دیابتی خواهد شد.

وی به بیماران دیابتی توصیه کرد که زمان طولانی در معرض نور مستقیم آفتاب قرار نگیرند و درصورتی که به ناگزیر باید در مناطقی مانند سواحل دریا و اماکن عمومی روباز قرار گیرند، حتما از کرم های ضد سوختگی استفاده کنند.

این متخصص غدد همچنین به مردم بخصوص بیماران دیابتی توصیه کرد که برای پیشگیری از آفتاب سوختگی از لباس های نخی و خنک استفاده کند و علاوه بر آن از کلاه، چتر و کرم های ضد آفتاب بهره ببرند تا دچار عوارض آفتاب سوختگی نشوند و قبل از اینکه در معرض آفتاب قرار گیرد، مایعات کافی مصرف کنند تا از عوارض آفتاب سوختگی کاسته شود.

وی ادامه داد که در آفتاب سوختگی علاوه بر تامین آب مورد نیاز بدن باید درمان پوست هم انجام شود. ترمیم پوست بستگی به شدت سوختگی این عضو بدن دارد که باید نسبت به درمان آن اقدام کرد.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 698614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۷
    0 0
    لطفا در رابطه با گسترش بی سابقه آلودگی مگس های سفید در سطح شهر از مسئولین پیگیری نمایید این حشرات باعث انتقال انواع بیماری و عفونت هستند که کمترین آنها بروز واکنش های آلرژیک در چشم و دستگاه تنفسی است که با چند روزی مراجعه به درمانگاه های سطح شهر به خصوص پایین شهر که شهرداری ها اصلا رسیدگی ندارند متوجه فوران این اپیدمی خواهید شد این حشرات میتوانند ناقل انواع بیماری ها از جمله وبا و ... نیز باشند کافیست در منطقه ای آلودگی گسترش یابد تا تمام شهر به بزرگترین اپیدمی مرگ آور در کسری از ثانیه مبتلا شوند متاسفانه سازمان ها و نهادهای مسئول مانند وزارت بهداشت , شهرداری ها , محیط زیست و سایر نهادهای دخیل نه تنها خود کاری نمیکنند بلکه همکاری لازم را نیز با یکدیگر نداشته و ندارند