۰ نفر
۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۳

کاهش رطوبت و افزایش دمای هوای جهان به خاطر گرمایش جهانی شاید باعث شود که تا ۳۰ سال دیگر شکلات به یک خوراکی اعیانی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از بیزنس اینسایدر،تحقیقات جدید نشان می‌دهد که با ادامه وضعیت کنونی احتمال دارد که تا سال ۲۰۵۰ گیاه کاکائو که ماده اصلی شکلات است منقرض شود. به همین خاطر داشنمندان در تلاش هستند تا با تغییر ژن گیاه کاکائو جهان را از کمبود شکلات نجات دهند. در صورتی که افزایش دما به روال کنونی ادامه داشته باشد  مناطق اصلی پرورش این گیاه تا سال 2050 دیگر از شرایط مناسب برای رشد  آن برخوردار نخواهند بود. پیش از این دانشمندان درباره موز هم مشکل مشابهی البته به خاطر نوعی آفت داشتند و مجبور شدند ماجرا را با پرورش نژاد جدیدی حل کنند. از آنجایی که انقراض کاکائو می تواند صدمات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد تیمی مشترک از محققان دانشگاه «برکلی کالیفرنیا» و کمپانی «مارس» در حال بررسی راه هایی برای پیشگیری از این مساله هستند.این کمپانی 35 میلیارد دلاری که در زمینه تولید مواد غذایی فعالیت دارد 1 میلیارد دلار را به کاهش 60 درصدی تولید کربن در کسب و کار و زنجیره تامینش اختصاص داده است.

۵۴۵۴  

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 742502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    2 0
    اگه سری به آرشیو بزنید این خبر در سال 85 با عنوان تا 20 سال دیگر شکلات موجود نخواهد بود منتشر شد.. بعد از 11 سال این خبر با این عنوان تازه منتشر شد