تسنیم نوشت: صالحی امیری با بیان اینکه بیش از نیمی از کاربران شبکه‌های اجتماعی در ایران هستند تصریح کرد: شبکه‌های اجتماعی بستر عظیم تبادل اطلاعات هستند که امروزه بستری برای نشر و مصرف اطلاعات شده به‌طوری که بیش از 27 میلیون جوان تنها در یک شبکه اجتماعی تبادل اطلاعات دارند.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از مسدود شدن بیش از 160 هزار کانال فساد و الحادی در ایران خبر داد و خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای مصونیت نسل جوان از قرار گرفتن در معرض بمباران فرهنگی صورت گرفته است، در این بین توجه به این نکته نیز ضروری است که باید به جای مسدود کردن بسترها باید زمینه‌ای برای تولید محتوا در بستر دیگری ایجاد کنیم.

وی به نقش روحانیت در زمینه تولید محتوا در بستر فضای مجازی اشاره کرد و ادامه داد: حقیقت این است که نسل جوان در حوزه‌های معرفتی و اعتقاد به اصول دین و مسائلی مثل خدا، معاد و... دچار مشکل نیستند چرا که سرمایه‌ای مثل روحانیت را داریم.

صالحی امیری با تأکید بر اینکه چگونگی برخورد با آسیب‌های اجتماعی وظیفه‌ای بر دوش حوزه‌های علمیه است اظهار داشت: دولت نیز در این زمینه نمی‌تواند به تنهایی اقدام کند اما با تمام توان در این زمینه از حوزه‌های علمیه حمایت می‌کند.


وی با اشاره به ساماندهی بیش از  23 هزار کانون فرهنگی هنری مساجد تصریح کرد: همچنین بیش از در بیش از 60 نقطه در دنیا رایزنی‌های فرهنگی در حال فعالیت هستند، مطالبه مردم از ما فرهنگ دینی و اسلامی است از همین رو برای بازنشر تولیدات دینی نیازمند همراهی حوزه‌های دینی هستیم.

 

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 625161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۳۰
    1 0
    ایا لازم نیست بررسی کارشناشی واسیب شناسی شود که چرا نیمی ازکاربران شبکه های اجتماعی ایرانی هستند؟,ایا علت بیکاری ,ویابیکاری قشر عظیمی از جامعه ویا سخت گیری های جنسی وعدم ازدواج جوانان ویاانحصاری بودن رسانه ها بخصوص صدا وسیما وجزم نگری و........ نیست؟ وا اسفا چه بسا این کار راحسن بدانیم در صورتی که به دلیل مسایل ذکر شده ایرانیان چاره ای جز پناه بردن به شبکه های اجتماعی ندارند.