عربستان سعودی ۷ هزار شغل در پروژه انرژی خورشیدی تا سال ۲۰۲۰ ایجاد می کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سرپرست اداره توسعه پروژه های انرژی های تجدیدپذیر عربستان گفت: وزارت انرژی و منابع طبیعی این کشور نیازمند کارفرمایانی است که به دنبال ایجاد نیروگاه های خورشیدی و بادی با ظرفیت ۳.۴۵ گیگاوات تا سال ۲۰۲۰ باشند و باید ۳۰ درصد از پولی که سرمایه گذاری می شود، از طریق شرکت ها و کارکنان وطنی باشد.
ترکی الشهری در مصاحبه ای در کنفرانس سرمایه گذاری انرژی های نوی بلومبرگ در نیویورک گفت: ما می خواهیم ارزش ایجاد کنیم. ما نمی خواهیم فقط شرکت هایی را به داخل کشورمان بیاوریم تا تشکیلات و شرکت های تولیدی به راه بیاندازند و محصولاتی را با هزینه خیلی بالا تولید کنند و مصرف کننده مجبور به پرداخت آن باشد.

ما می خواهیم مطمئن شویم هر آنچه که این شرکت ها به راه می اندازند رقابتی باشد تا بتواند در سطح جهانی برای صادرات رقابت کند.

تاکید به این نکات نشان از اهمیت انرژی های تجدید پذیر برای سرزمینی پادشاهی است که خود بزرگترین صادر کننده نفت خام جهان است. با رشد جمعیت و تقاضای روز افزون الکتریسیته عربستان سعودی به دنبال منابع جدید انرژی است تا تضمین کند بیشتر نفت این کشور به خارج صادر می شود تا این که برای مصارف داخلی استفاده شود.

وزیران دولت به دنبال برگزاری دومین مزایده قرارداد های خرید انرژی برای توسعه دهندگان انرژی های تجدیدپذیر هستند که قراردادهای تضمین شده دولتی تا مدت ۲۵ سال را ارائه می دهد.

برنامه فعلی تولید ۱.۰۲ گیگاوات برق از انرژی خورشیدی تا پایان امسال به نتیجه می رسند و به دنبال آن یک برنامه ۷۰۰ مگاواتی پیشنهاد شده است.

به گفته این مقام مسئول، قراردادهای یک برنامه ۱.۷۳ گیگاواتی هم برای فاز سوم تا سال هدف ۲۰۲۰ به موقع بسته خواهد شد. این قراردادها هم نیروگاه های خورشیدی و هم نیروگاه های بادی را در بر می گیرند.

این وزارتخانه برای توسعه دهندگان انرژی خورشیدی، زمین و خطوط اتصال به شبکه را فراهم خواهد آورد و آنها تنها باید نیروگاه های برق را بسازند. برای ساخت آنها بر روی مناطقی از عربستان سعودی تمرکز شده که بیشترین مصرف سوخت های گران قیمت گازوییل، نفت سنگین، و انواع نفت خام را دارند و قرار است با این انرژی ها جایگزین شوند.

اما جاه طلبی در ارتباط با انرژی های تجدید پذیر از حد انرژی مورد نیاز فراتر می رود. قرار بر این است که با تشویق صنایع محلی بخشی از تولیدات هم به صادرات اختصاص یابد تا به دولت برای ایجاد تنوع در درامدهای اقتصادی تا سال ۲۰۳۰ کمک کند.

منبع: بلومبرگ

35225

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 659135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
    34 1
    چرا ما اين كار را نميكنيم
    • بی نام A1 ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
      3 0
      چون با وجود محدودیت منابع اولویت اولمان داخلی نیست
    • بی نام IR ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
      12 0
      جون مشغول امور مهمتری هستیم. شعار می دهیم،زیر آب همدیگر را می زنیم رقبا را به هر قیمت و به هر نحو شده از صحنه پر فایده سیاست دور و یا محو می کنیم ، شلوغ می کنیم و برای تمام مردم و ملل دنیا نسخه پیچی می کنیم.
    • بی نام A1 ۰۹:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
      2 0
      میکنیم. قیمت خرید برق از تولید کننده های کوچک برق و نیروگاه های برق بادی و خورشیدی تا 590 تومن برای هر کیلووات ساعت هم ميرسه که این قیمت دو برابر قیمت خرید همین نوع برق تو کشوری مثل آلمانه. نسبت سرمایه به سود هم تو اين بخش بین 3 تا 5 که خیلی قابل توجه. تنها تهدید تو این زمینه قیمت پایین فروش برق به مصرف کننده ست که سرمایه گذار رو با این سوال مواجه میکنه که آیا دولت از پس این سوپسیت سنگین در بخش برق بر می آید یا ممکنه نتونه تعهداتش رو اجرایی بکنه
    • حامد A1 ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
      3 0
      پس پول اختلاس چی می شه
    • بی نام FI ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
      3 0
      اینم میکنیم
  • بی نام IR ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
    2 0
    مسولین عزیز واقعا این عالیه برای انرژیهای نووتجدید پذیر وبیابانهای بکری که ماداریم چه خورشیدی وچه بادی.واقعا میشه واشتعال ایجاد کنیم.لطفا من اماده ام برای هرنوع همکاری.ممنون میشم
  • pharshad A1 ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
    0 2
    چون پول نیست به همین سادگی