قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: مشاغل در نظر گرفته شده برای مقطع کاردانی با کارشناسی رشته پیراپزشگی متفاوت است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جمعی از دانشجویان رشته‌های "بهداشت" و "پیراپزشکی" در نامه‌ای به وزیر بهداشت، نسبت به مصوبه پذیرش دانشجوی کاردانی با توجه به وجود جمعیت بالای فارغ‌التحصیلان بیکار و جویای کار این رشته‌ها با مدرک کارشناسی و بالاتر اعتراض کردند. در صفحه مشکلات مردم نیز بارها مشکل خود را اعلام کرده بودند.
جمعی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های بهداشت و پیراپزشکی اخیرا در نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت، نسبت به مصوبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر پذیرش کاردانی در رشته‌های بهداشت عمومی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای، هوشبری، مامایی، اتاق عمل، علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی، فناوری اطلاعات سلامت و... در مجتمع‌های عالی سلامت سراسر کشور با توجه به جمعیت بالای نیروی جویای کار در این رشته‌ها با مدرک کارشناسی و بالاتر اعتراض خود را اعلام نمودند.
در قسمتی از این نامه خطاب به وزیر بهداشت آمده است: جناب آقای وزیر، تکلیف فارغ التحصیلان بهداشتی و پیراپزشکی و دانشجویان در حال تحصیل چه می‌شود، مگر چه جایگاه‌های شغلی در شرایط کنونی برای این صنوف وجود دارد. سالانه هزاران دانشجو در مقطع کارشناسی بهداشت و پیراپزشکی فارغ التحصیل شده و به جمعیت بیکار این رشته افزوده می‌شود. حال تاسیس مجدد رشته کاردانی و تکنسین که برای سالهای اوایل انقلاب بود چه ضرورتی به بازگشت به عقب دارد.


در این زمینه حمید اکبری، قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرد: این پذیرش با درخواست معاونت آموزشی وزارت بهداشت صورت گرفته و مشاغل درنظر گرفته شده برای پذیرفته شدگان مقطع کاردانی این رشته‌ها، با شغل‌های در نظر گرفته شده برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی کاملا متفاوت است.
او اعلام کرد: در سال های اخیر پذیرش در مقطع کاردانی در رشته‌های مذکور متوقف شده بود، اما معاونت بهداشتی وزارت بهداشت طی درخواستی از معاونت آموزشی خواستار جذب دانشجو در مقطع کاردانی رشته‌های بهداشتی و پیراپزشکی برای ارائه خدمات شد. زیرا توقف پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی در رشته‌های مذکور باعث بروز مشکلاتی در ارائه خدمات بهداشتی درمانی شده بود.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه پذیرش در رشته‌های بهداشتی و پیراپزشکی در مقطع کاردانی کارایی بیشتری در مناطق روستایی، عشایری و محروم نسبت به مقطع کارشناسی دارد، اظهار کرد: افرادی که در مقطع کاردانی جذب می‌ شوند می‌توانند به صورت سیار در مناطق دوردست و در بین جمعیت عشایری به ارائه خدمت بپردازند. این در حالی است که افرادی که در مقطع کارشناسی پذیرش می‌شوند سطوح بالاتری از خدمات را به عهده دارند. به عبارت دیگر کاری که توسط کارشناس انجام می‌شود توسط کاردان امکانپذیر نیست.
اکبری در ادامه با تاکید بر اینکه پست‌ها و شغل‌هایی که برای این دو گروه در نظر گرفته شده کاملا از یکدیگر متفاوت است، اظهار کرد: کارشناس یک سری مسئولیت‌ها و کاردان مسئولیت‌های دیگری را بر عهده دارد که کاملا با یکدیگر متفاوت است. از طرف دیگر پذیرش در این رشته‌ها بومی شده تا محل کار فرد از ابتدا مشخص باشد.
او در ادامه با تاکید بر اینکه توقف گزینش از طریق کاردان موجب بروز مشکلات در ارائه خدمات شده بود، گفت: برخی از افرادی که در مقطع کارشناسی در این رشته‌ها پذیرفته شده‌اند نگران جایگاه شغلی خود هستند در حالی که جایگاه شغلی آنها کاملا متفاوت بوده و با کاردان‌ها تداخل ندارد.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی بر اساس نیاز کشور صورت می‌گیرد، گفت: ممکن است امسال دانشجو در مقطع کاردانی پذیرش شود اما سال دیگر پذیرش نشود و این امر بر اساس نیاز کشور و تصمیم معاونت بهداشت وزارت بهداشت انجام می‌شود.

23232

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 506302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • mohammad RO ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    0 0
    جواب بی جا و بدون هیچ منطقی بود.. جناب دکتر عزیز خب شما که کمبود نیروی بهداشتی و پیراپزشکی به صورت سیار برای خدمات به مناطق محروم دارین از نیروهای کارشناسی بیکار استفاده کنید. به خدا هممون با کله میریم . با این سیاست نه تنها برا فارغالتحصیلا کار پیدا نمیشه اوناییم که با این شیوه جذب شدن نود درصدشون به خیل عظیم بیکارای قبلی اضافه میشن از خبر آنلاین عاجزانه تقاضای پیگیری جدی این موضوع رو داریم
    • امین RO ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
      0 0
      متاسفانه در ایران هرچی مدرک تحصیلی بالاتر میرود انتظار جایگاه کاری و حقوقی نیز بالا میرود . علت این امر نیز نبود انگیزه علمی و حمایت های مالی است که خود باعث میشود یک کارشناس بجای ارتقا علمی خود به فکر کار در عرصه های پایین تر جایگاه خود میباشد. باید این سوالات را دولت گذشته پاسخ دهند که با تصمیمات خلق الساعه صرفا بدنبال ارتقا نمایشی دولت بودند