وزیر اقتصاد و دارایی گفت: برای حل مشکلات اقتصادی نیاز به چیدن یک تیم اقتصادی منسجم است که رئیس جمهور در حال بررسی برای تعیین یک تیم هماهنگ است و ما آماده‌ایم به عنوان سرباز نظام در این راستا خدمت کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،علی طیب نیا در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در ارتباط با موضوع سهام عدالت اظهار کرد: همانطور که مردم کشورمان می‌دانند سهام عدالت اقدامی بود که در راستای گسترش مالکیت عمومی مردم و توزیع عادلانه درآمد انجام شد و فروش اقساطی سهام مربوط به شرکت‌های دولتی بود با توجه به اینکه ۱۰ سال برای پرداخت اقساط این سهام زمان تعیین شده بود و سال ۱۳۹۵ هم سال پایانی آن بود بنابراین باید این طرح به سمت مرحله نهایی و آزادسازی پیش‌ می‌بردیم.

وزیر اقتصاد ادامه داد:وضعیتی از صورت حساب‌های مردم به آن‌ها ارایه شد و همه مردم می‌دانند که با مراجعه به سایت چه میزان از سهام را مالک شدند و احیانا اگر بخواهند مالک ماباقی هم بشوند چه مقدار باید پرداخت کنند؟

طیب نیا همچنین گفت: سود سهام سال ۱۳۹۵ متعلق به سهام‌داران است. قریب به ۵۰ میلیون نفر ما سهام دار در سهام عدالت داریم و سود سال ۱۳۹۵ را بعد از اینکه مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر برگزار شد و سود قطعی مشخص شد، ان شالله بین سهام‌داران توزیع خواهیم کرد و نسبت به اصل سهام مراحل آزاد سازی به صورت نهایی انجام می شود، ان شاءالله در آینده نزدیک شاهد آزاد سازی سهام خواهیم بود به این معنا که در اختیار افراد قرار گرفته و قابلیت معامله پیدا می‌کند.

وی در ادامه این گفت‌وگو با بیان اینکه از کسب و کارهای الکترونیکی به معنای تجارت الکترونیک هنوز مالیات کسب نمی‌کنیم، تصریح کرد:یکی از اهداف مجموعه اصلاحاتی که در نظام مالیاتی کشور از جمله طرح جامع مالیاتی انجام می‌دهیم این است که جلوی فرار مالیاتی را بگیریم  و بتوانیم بر اساس اطلاعات شفاف درآمد واقعی افراد را شناسایی و مالیات حقه را دریافت کنیم.

وزیر اقتصاد همچنین درباره موسسات مالی و اعتباری نیز گفت: مسئولیت نظارت، مدیریت و کنترل آن‌ها با بانک مرکزی است و بانک مرکزی جزئیات اقدامت خود را در اختیار عموم قرار می‌دهد، ولی باید بگویم که اکنون بخشی از موسسات ساماندهی شده‌اند و برای باقی هم اقدامات لازم در دستور کار است. هدف اصلی بانک مرکزی این است که از حقوق سپرده‌گذاران حراست کند.

طیب نیا همچنین اظهار کرد: در چهار سال گذشته تمرکز ما بر این بود که زمینه برای ارتقای رشد را فراهم  و آسیب پذیری‌های رشد را شناسایی و مرتفع کنیم. اقتصاد مقاومتی هدفش این است که به رشد پایدار برسیم. رشدی که هم بالا باشد و هم آسیب پذیری کمتری بر تکانه‌های خارجی داشته باشد.

وی افزود:اکنون در سال ۱۳۹۶ ما در سال خطیری هستیم که سال اجرای اولین برنامه ششم توسعه است. دراین برنامه هدف گیری شده است که به رشد هشت درصدی برسیم و ما هم اگر می‌خواهیم شرایط زندگی مردم را ارتقاء بدهیم و برای جوانان اشتغال لازم را فراهم کنیم باید بتوانیم رشد اقتصادی را افزایش دهیم.

طیب نیا همچنین گفت:برخی چالش‌ها داریم که می‌تواند فرآیند رشد را با مشکل مواجه کند، مثل مشکلات نظام تامین مالی و سیستم بانکی که نیازمند اصلاحات ساختاری است. ساختار بودجه دولت دچار اشکالاتی هست که حتما باید اصلاح شود.

وی در همین راستا افزود: بدون این اصلاح نه با تورم می شود مقابله کرد و نه می توان به رشد بالا دست یافت. همچنین چالش‌های جدی دیگری داریم که باید با برنامه منسجم مقابله کنیم.

طیب نیا گفت: مقابله با چالش‌ها مستلزم وجود برنامه منسجم و تیم منسجم است که برای رسیدن به آن رئیس‌جمهور در حال بررسی یک تیم هماهنگ است ان شاءلله ما را در مسیر دستیابی به این اهداف یاری کند. طبیعی است همه ما هم در دولت به عنوان سربازان نظام آماده ایم که در این راستا خدمت خود را ارایه کنیم.


3939

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 688643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۸
    4 6
    اماده اي ، تازه اماده اي ، اي بابا شما از روز اولي كه به اين سمت انتخاب شدي بايد اماده بودي ، پس از اون موقع تا حالا داشتي اماده ميشدي ، و تازه اماده اي عجب ، در كار حق الناس يك لحظه غفلت و كوتاهي ، = = = با چوب خداااا بي صداست ، بخوري بي دوااااست . برادر غفلت نكنيد . از حق الناس تا نامتان در تاريخ ايران عزيز بعنوان دلسوز ثبت شود ، نه پولسوز
  • محسن IR ۰۴:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۹
    5 0
    آقای وزیرجنابعالی وهمکارانتون بایدباحذف تمام قوانین ومجوزهای اضافی که عمدتاساخته سازمانهای تحت مدیریت دولت هستندونیازی به مصوبات مجلس ندارندوشفاف سازی باقیماندهومجوزهاوروندهای اداری وروی سایت ودسترس عموم قراردادن آنهاسریعاراه رابرای ورودجوانان مولدوسرمایه گذاران به بازارکسب وکارورقابت فراهم کنیدتاهم رتبه کسب وکارایران تک رقمی شودوهم تولیدبیشترمحصولات وخدمات باعث ارزانی وصادرات شود
  • علی IR ۰۴:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۹
    3 4
    اولاً بنده خودم از طرفداران سرسخت آقای دکتر روحانی هستم و معتقد هم نیستم که تمام مشکلات موجود در 4 سال گذشته ایجاد شده ولی معتقدم تیم اقتصادی دکتر روحانی نیز جایی برای دفاع کردن ندارد. ثانیاً جناب آقای طیب نیا اگه نخواهیم که شما به عنوان سرباز نظام در این راستا ادامه خدمت کنید باید چیکار کنیم؟ شما و تیم اقتصادی دولت و امثال آقای سیف در این 4 سال گذشته چه کارهای مثبتی انجام دادید؟ کنترل نرخ تورم به بهای رکود عمیق در صنعت، مسکن و ... به خاک سیاه نشاندن بازار سرمایه که موجبات ضرر و زیان هزاران نفر سرمایه گذار خرد در این بازار شد بدهی فراوان دولت به بانکها ، اوضاع نابسامان بانکها و موسسات اعتباری، یک اقتصاد ورشکسته با یک تیم اقتصادی مشورت ناپذیر و خودرأی. مشکلات اقتصادی و معیشتی فراوان مردم و..
  • بی نام GB ۰۵:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۹
    3 1
    برنامه مالیاتی اقای وزیرنوعی کپی برداری ازبرنامه مالیاتی امریکا وغرب است با تفاوتهای اندکمثلادرغرب برای گرفتن مالیات به مودیان توهین نمیشود..مثلادرغرب وقتی وضع اقتصادخراب است وبیکاری زیادمالیاتهارابرای تشویق بکارپایین میاورند اینجازیاد میکنند..مثلادرانجاهاتورم باعث نمیشود که سرمایه شماروزبروزکم شوددراینجازبانم لال باتورمی که هست سرمایه شماخودبخودمالیات سنگین میپردازداگرشماهم نپردازیددرهرحال برادران عزیزافتخاری نیست ازکارگاهای کوچک یامشاغل خاصی که عده محدودی ازشاغلین درامدبالادارندهرکس چنین شغلی داردرابجرم اینک عده معدوی وصع خوبی دارندهمه شاغلین را به یک چشم دیدن ونقره داغ کردن درهرحال بیکاری افرادبه بهانه اینکه درامد مالیاتی رابالا بردیم خوب نیست فکربیکارانی باید بود که نتجه عملمان میشوند.
  • کیومرث A1 ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۹
    2 1
    اقای طیب نیا کارش درسته. البته بقیه تیم اقتصادی بایشان باید هماهنگ باشند.