۰ نفر
۲۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۶:۵۲

با هوشیاری و تلاش مستمر سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان، طی اقدام اطلاعاتی و عملیاتی، یک تیم تروریستی از گروهک جندالشیطان که قصد ناامن کردن منطقه را داشت، شناسایی و متلاشی شد.

ایرنا خبر داد: اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان اعلام کرد: با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) یک تیم تروریستی گروهک جندالشیطان پیش از هرگونه اقدام جنایتکارانه در این استان منهدم و پنج تروریست دستگیر شدند.   

به گزارش اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان با هوشیاری و تلاش مستمر سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان، طی اقدام اطلاعاتی و عملیاتی، یک تیم تروریستی از گروهک جندالشیطان که قصد ناامن کردن منطقه را داشت، شناسایی و متلاشی شد. 

در این عملیات پنج نفر از عناصر تروریست به همراه چهار جلیقه انفجاری و مقادیری مهمات دستگیر شدند. 

بر اساس این گزارش، اعضای این گروه که متشکل از برخی فریب خوردگان داخلی و مزدوران خارجی هستند در صدد بودند با اجرای عملیات تروریستی منطقه را ناامن جلوه داده و از این رهگذر به اهداف شوم استکبار جهانی خصوصا آمریکا و اسراییل جنایتکار جامه عمل بپوشانند که با اقدام دلیرمردان عرصه گمنامی، در این راه ناکام ماندند.

/30

کد مطلب 144371

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین