به روزشده : ۲۳ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۰/۲/۱۲ | نسخه چاپی

برای اسطوره دعا کنید/ ناصر حجازی در ICU بستری شد/ شرایط جسمی او بهتر از یکشنبه شب است46

لیگ برتر - شرایط جسمی ناصر حجازی بحرانی شد تا بازیکن اسطوره ای استقلال باری دیگر در بیمارستان بستری شود.

به گزارش خبرآنلاین ؛ سرمربی اسبق استقلال و بازیکن محبوب هواداران این تیم که بیش از 15 ماه است با بیماری سختی می جنگد ، باری دیگر دچار تشدید بیماری شد و به همین دلیل به بخش مراقبت های ویژه بیمارستان کسری منتقل شد. با گذشت 24 ساعت از بستری شدن او در بخش مراقبت های ویژه و به کمک تیم پزشکی ، شرایط بالینی اسطوره استقلال بهتر شده اما همچنان او باید تحت مراقبت های ویژه باشد.

بی شک دعای خیر شما علاقمندان به فوتبال می تواند این ستاره محبوب را در پس زدن دوباره بیماری یاری کند تا او باری دیگر با همان اخلاق منحصر به فرد خود ، زبان گویای مشکلات فوتبال مان شود.

حجازی کمتر از یک هفته قبل در گفت و گویی با خبرآنلاین درباره بیماری اش گفته بود:« تا آخرین لحظه با بیماری  می جنگم. من تمام عمرم را جنگیدم و باز هم تا توان دارم این کار را می کنم اما دیگر همه چیز دست خداست. »

خبر بهبودی نسبی شرایط بالینی ناصرخان بی شک موج نگرانی علاقمندان پر شمار او را کاهش خواهد داد.

38

زمان انتشار: ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۰/۲/۱۲ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 14
ارسال نظر
148234
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 14
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...