به گزارش خبرآنلاین، پیش از این گفته میشد «بلک بری مسنجر» بهترین ابزار برای شورشیان در انتقال پیامها و انتخاب محل تجمعها و غارتها بوده است.
حالا پلیس در پی این است تا بتواند اطلاعات و نام و آدرس این افراد را بدست بیاوردو شرکت تولیدکننده بلک بری - Research In Motion - اعلام کرده برای این منظور با اسکاتلندیارد همکاری خواهد کرد.
در همین حال دیوید لیو نماینده بخش تاتنهام شهر لندن از این شرکت کانادایی خواست سیستم «مسنجر بلک بری» را برای ممانعت از گسترش شورشها قطع کند. اگر این اطلاعات بدست پلیس بیفتد با توجه به نظارت کامل آنها بر فیسبوک و توییتر، تمامی ابزارهای انتقال پیام شورشیان در سایتهای اجتماعی در کنترل پلیس خواهد بود.
مایک کنرادی از متخصصان ارتباطات در لندن دراین زمینه گفت: «این شرکت باید برای اینکه اطلاعات را در اختیار پلیس قرار دهد، تقاضای کتبی از یکی از مقامات ارشد دولتی انگلستان دریافت کند و دراین صورت کارش بلامانع خواهد بود»
پیش از این، در لایحه حفظ اطلاعات شرکتهای موبایل در انگلستان منظور شده اطلاعات رد و بدلشده بین مشترکین در راستای محافظت از منافع ملی میتواند به پلیس ارائه شده و حتی برای تعقیب و دستگیری مشترکین مورد استفاده قرار گیرد.
به گفته منابع آگاه، در بین شورشیان «بلک بری» با محبوبیت فراوان بین نوجوانان و جوانان انگلیسی که در این شورشها شرکت داشتهاند، ابزار خوبی برای فرار از نیروهای پلیس بوده است.
گاردین/ 9 اوت
57281
| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||