به روزشده : ۵ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۳:۷ - ۱۳۸۸/۷/۱ | نسخه چاپی

احمدی‌نژاد: صدای آمریکا، بی.بی. سی فارسی و وزیر خارجه فرانسه اغتشاشات را تحریک کردند

احزاب و تشکل ها - احمدی نژاد در گفتگو با کانال دو تلویزیون فرانسه گفت داستان قتل ندا آقاسطان داستان مشکوکی است و کسانی که در داخل و خارج از کشور به آشوب تحریک کرده اند باید پاسخگوی آن باشند.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهوری ایران در گفت‌وگو با کانال دو تلویزیون فرانسه گفته است داستان قتل ندا آقا سلطان دقیقا شبیه داستانی است که در ونزوئلا اتفاق افتاده است.

به گفته آقای احمدی نژاد، داستان قتل ندا آقاسطان داستان مشکوکی است و کسانی که در داخل و خارج از کشور به آشوب تحریک کرده اند باید پاسخگوی آن باشند.

ندا آقا سلطان کسی است که روز شنبه 30 خرداد همزمان با اعتراضات خیابانی در حوالی خیابان کارگر شمالی به ضرب گلوله کشته شد.

صحنه مرگ ندا توسط فردی که در کنار او بود با تلفن همراه ضبط شد و او را به نماد معترضان بدل کرد. هرچند قاتل دستگیر نشده است اما برخی از حاضران در صحنه یک وابسته یکی از نهادهای انتظامی را مظنون اصلی می دانند.

آقای احمدی نژاد که اکنون برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک به سر می برد، گفته است: "کسانی در تلویزیون صدای امریکا، بی بی سی فارسی و حتی وزیر خارجه فرانسه عده ای را به اغتشاش تحریک کردند و باعث شدند تعدادی از هموطنان ما آسیب ببینند."

رئیس جمهوری ایران در گفت‌وگو با کانال دو تلویزیون فرانسه سخنان پیشین خود در باره هولوکاست را تکرار کرده و گفته است که اگر هولوکاست در اروپا اتفاق افتاده دولت های اروپایی مسئول هستند چرا مردم فلسطین باید تاوان آن را بدهند.

آقای احمدی نژاد در انتقاد از سخنان نیکلا ساکوزی رئیس جمهور فرانسه گفته است "اگر فرانسه دلش برای صهیونیست ها می سوزد چرا حاضر نیست یک تکه زمین در فرانسه به آنها بدهد."

زمان انتشار: ۱۳:۷ - ۱۳۸۸/۷/۱ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 9
ارسال نظر
17860
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 9
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...