به روزشده : ۱۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۳:۳۰ - ۱۳۸۸/۷/۱۱ | نسخه چاپی

امریکا: ایرانی ها پذیرفتند که اورانیوم را در روسیه غنی کنند،نه ایران

دیپلماسی - سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت:ما گفته ایم ایران طی دو هفته آتی درهای تاسیسات جدید هسته ای خود را روی بازرسان باز نماید ولی آن مهلت روی سنگ نوشته نشده است.

  به گزارش ایرنا، "ایان کلی" به خبرنگاران گفت: مهلت دو هفته که مطرح شده است آخرین مهلت نخواهد بود.کلی در عین حال اظهار داشت: ما روشن کرده ایم که موضوع اضطراری است و انتظار داریم تا این اتفاق (بازدید بازرسها از تاسیسات قم) طی هفته های آتی (دو - سه هفته آینده) انجام شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت:ایران طبق اصول پذیرفته است تا درهای تاسیسات هسته ای خود در را روی بازرسان بگشاید و در کنار آن، این طرح را نیز پذیرفته که اورانیوم غنی شده سبک خود را به کشور سومی انتقال دهد تا در آنجا عملیات غنی سازی تکمیل شده، سپس به ایران بازگردانده شود تا به عنوان سوخت (در راکتور تهران و برای ساخت رادیو داروها) به مصرف برساند.

زمان انتشار: ۳:۳۰ - ۱۳۸۸/۷/۱۱ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 6 + 12
ارسال نظر
18923
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 6 + 12
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...