ایسنا نوشت:

 خطیب جمعه تهران  گفت: باید در ماه‌های آینده مراقب باشیم که نظام محکم، مستحکم، پابرجا و گوش به حرف رهبری باشد و اگر این‌طور باشد دشمن نمی‌تواند کاری کند.
آیت‌الله امامی کاشانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران به موضوع اخیر حضور یک فروند پهپاد آمریکایی در آسمان کشور اشاره کرد و با بیان این‌که «هواپیمای جاسوسی آمریکا به قلمرو هوایی جمهوری اسلامی ایران تجاوز کرده است» گفت: مطابق ماده 2 از بند 4 منشور ملل متحد، هرگونه تهدید یا توسل به زور علیه حاکمیت و تمامیت ارضی کشورها محکوم است و یکی از مواردی که صریحا از آن نام برده‌اند، ورود به فضای کشورهای دیگر است. اگر بنا باشد آمریکا بگوید که این هواپیمای بدون سرنشین سقوط کرده و اشتباه شده است، پس باید عذرخواهی کند. ولی موضوع این‌جاست که این پرنده بسیار پیشرفته برای جاسوسی آمده است. وارد شدن به حریم کشورها ممنوع است و همه می‌گویند که این جرم است و کسی در آن شک ندارد.
 
خطیب این هفته نماز جمعه تهران با بیان این‌که «به هیچ وجه نمی‌شود در فضای کشور دیگر وارد شد» خطاب به آمریکا اظهار کرد: دولت آمریکا می‌گوید بیایید تفاهم کنیم و این پهپاد را به ما برگردانید. آیا این اظهارات غیر از خوی استکباری است؟ آیا مطرح کردن این تقاضا در دنیا خجالت ندارد؟ به جای این‌که عذرخواهی کنید و بگویید دیگر تکرار نمی‌کنید و بخواهید که ملت ایران شما را ببخشند، چنین کاری می‌کنید؟ این درخواست، کمال پررویی را در خود دارد و یک آبروریزی در دنیاست.
 
امامی کاشانی با اشاره به این‌که «قرآن حقیقتی را بیان کرده است مبنی بر این‌که مکر ظالمان نزد خداست و خداوند مکر آن‌ها را به هم می‌ریزد» افزود: آمریکایی‌ها نقشه داشتند و با این نقشه جلو آمدند ولی خداوند مکر آن‌ها را به خودشان برگردند. آمریکا خود را کدخدای جهان می‌داند ولی نام آن کشور به خاطر تکنولوژی و دانشمندانش مطرح است، نه سیاست‌های غلطش. سیاست‌های آمریکا آبروی تکنولوژی آن کشور را برده است و در واقع از علم و تکنولوژی در آمریکا سوءاستفاده شده است و آن‌ها در جهان بی‌اعتمادی به وجود آورده‌اند.
 
خطیب جمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود به صدور چند قطعنامه‌ بین‌المللی علیه اسراییل طی روزهای اخیر اشاره کرد و افزود: صدور این قطعنامه‌ها یک رسوایی برای اسراییل است. آن‌ها زمانی حرف از نیل تا فرات می‌زدند اما امروز همه به این حرف می‌خندند؛ چرا که آن‌ها آبروی خود را برده‌اند ولی به این مساله هم توجه نمی‌کنند.
 
امامی کاشانی در ادامه به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره لزوم حفظ وحدت جامعه اشاره کرد و گفت: حفظ وحدت جامعه و دل دادن مردم به نظام جمهوری اسلامی بسیار اهمیت دارد. سه چیز است که می‌تواند ملتی را به پیش ببرد؛ اول قانون خوب، دوم وحدت ملت و سوم رهبری درست. خوشبختانه نظام ما از چنین شرایطی برخوردار است، ولی باید به مساله وحدت در جامعه به‌ویژه در ماه‌های آینده که موضوع انتخابات مجلس مطرح است توجه بیشتری کنیم.
 
وی در پایان تاکید کرد: باید در ماه‌های آینده مراقب باشیم که نظام محکم، مستحکم، پابرجا و گوش به حرف رهبری باشد و اگر این‌طور باشد دشمن نمی‌تواند کاری کند. دشمن با این تکنولوژی، صنعت، قدرت نظامی، ملت منسجم و رهبری قاطع و آگاه نمی‌تواند کاری کند. البته باید به خدا متکی بود و دعا کرد و از حضرت ولی‌عصر (عج) بخواهیم که سایه‌ ایشان همواره بر سر ما باشد.
/29212
کد مطلب 189620

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین