زمان انتشار: ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۴ | نسخه چاپی

مجید جلالی:ابطحی به خاطر جنگ با اعراب پیشنهاد ۷ میلیونی آنها را رد کرد/خیلی از بچه های تیم ما به بسیجی بودند و به جبهه رفتند

لیگ برتر - جلالی می گوید بازیکنانی که تیم آنها را تشکیل داده بودند همگی معلم بودند.

به گزارش خبرآنلاین؛سرمربی فولاد خوزستان یک خاطره از دورانی که فوتبال بازی می کرده تعریف می کند و می گوید:«بگذار برایت یک خاطره بگویم. آن موقع ما بازیکنی مثل سید مهدی ابطحی را داشتیم. یادم هست که در زمین خاکی مان داشتیم تمرین می کردیم ، محمد پنجعلی آمد سر زمین تمرین ما. هوا هم گرم بود همان موقعی بود که این بچه ها از تیم ملی کنار کشیده بودند و با دهداری مشکل داشتند. پنجعلی آن روز آمد و به ابطحی گفت بیا قطر برای تیم ما بازی کن . این ها برای 7 ماه به ما 5 میلیون می دهند . تو بیا برای این مدت ، 7 میلیون بگیر. سید قبول نکرد و گفت ما داریم با این عرب ها می جنگیم ، آن وقت من بروم برای شان فوتبال بازی کنم؟ نمی گویم کارش درست بود یا نه و یا اینکه آنهایی که رفته بودند ، کار درستی نکرده اند. من دارم درباره دیدگاه های بچه های وحدت حرف می زنم. 7 میلیون آن موقع خیلی پول بود. خود من همان سال یک خانه خریده بودم در خیابان فرزانه محله پیروزی ، یک میلیون تومان. ولی ابطحی خیلی راحت پیشنهاد 7 میلیون برای چند ماه را رد کرد. در همان منطقه عارف تازه خانه ها داشت گازکشی می شد ، بیشتر خانه ها آن موقع گازکشی داشتند اما خانه ابطحی گازکشی هم نداشت. تازه کل قیمت خانه اش 150 هزار تومان هم نمی شد. تازه ببین با همین بچه چه برخوردی شد.»
او این را گفت و ادامه داد:« بچه های آن تیم همه بچه های ارزشی نبودند. ما سپاهی نداشتیم. اغلب تیم مان معلم بودند. خیلی از بچه های آن تیم به منطقه می رفتند و بسیجی بودند. حتی تیم وحدت به منطقه رفت. ما برای برگزاری بازی به فاو رفتیم و چند روزی هم کنار رزمنده ها بودیم. می خواستیم بازی کنیم که عراق منطقه را بمباران کرد و بازی لغو شد. ما چند تا از شهرهای جنگ زده را رفتیم و بازی کردیم. تقریبا همه تیم مان هم بودند. از ابطحی تا امیری ، محمدی ، بیاتی ، فیض اربابی و ...»


متن کامل این گفت و گو را اینجا بخوانید.
 

251 41

زمان انتشار: ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۴ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 11 + 11
ارسال نظر
197210
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 11 + 11
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...