زمان انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹ | نسخه چاپی

حذف نام حماس از لیست گروه های تروریستی سوئیس به چه معنا است؟

خاورمیانه - یک کارشناس مسائل خاورمیانه می گوید خروج نام حماس از فهرست گروه های تروریستی سوئیس نشانه تغییر در رفتار حماس نیست.

حسین رویوران در گفتگو با خبرآنلاین در پاسخ به این سوال که آیا خروج نام حماس از لیست گروه های تروریستی سوئیس به معنای تغییر و ایجاد تعدیل در مواضع حماس است گفت : نمی دانم دولت سوئیس براساس چه شاخصی حماس را در لیست سازمانهای تروریستی قرار داده است و الان تحت چه شرایطی این سازمان را از لیست تروریسم خارج کرده است. اما به طور کلی سوئیس یک کشور بیطرف است و سعی کرده با رویکردها و سیاست های غرب تفاوت داشته باشد. از طرفی حماس سازمانی است که اکثریت جامعۀ فلسطینی به آن رأی داده اند و از مقبولیت گسترده ای در میان فلسطینی ها برخوردار است و اگر قبلاً اینها چنین تصمیمی گرفته بودند، با توجه به نتایج انتخابات ناگزیر بودند این کار را بکنند.
متن کامل گفتگوی خبرآنلاین با حسین رویوران درباره حماس را اینجا بخوانید
 

26149

کلیدواژه ها: حماس -
زمان انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 11 + 2
ارسال نظر
197844
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 11 + 2
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...