زمان انتشار: ۹:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰ | نسخه چاپی

موضع گیری رهبر النهضه تونس در خصوص رژیم صهیونیستی

خاورمیانه - ایسنا نوشت:

رهبر حزب اسلام گراي النهضة تونس تاکيد کرد که اين حزب رژيم صهيونيستي را به رسميت نمي‌شناسد و آنرا يک "رژيم اشغالگر" مي داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از منابع تونسي، شيخ راشد الغنوشي رهبر حزب النهضة به عنوان رئيس هفتمين جلسه همايش بين المللي "انقلاب و انتقال دموکراتيک در جهان عرب؛ به سمت نقشه راه" که به همت مرکز مطالعات عربي و با همکاري پژوهشکده سوئدي اسکندريه برگزار شد، خاطر نشان کرد که حزب النهضة تونس يک جنبش راکد و غير موثر نيست و جنبش اسلامي يک پديده اجتماعي منطبق بر قانون تحول است.

به گزارش مرکز اطلاع رساني فلسطين الغنوشي با تاکيد بر اينکه هنوز اهداف انقلاب تونس محقق نشده است، تصريح کرد که استعمار اجازه ادغام دين و مدرنيته را نداد و «حال انقلاب هاي عربي تلاش دارند اين روياي ديرينه را همراه با ارزش هاي زيباي آن مانند آزادي، حق شهروندي و برابري محقق سازند.»

از سوي ديگر، رفيق عبد السلام وزير امور خارجه تونس تاکيد کرد که اين کشور رژيم صهيونيستي را به رسميت نخواهد شناخت.

گفتني است که تونس يکي از ميزبان هاي نخستين سفر خارجي اسماعيل هنيه نخست وزير دولت حماس در نوار غزه بود. هنيه در حال حاضر در دومين سفر خارجي خود به سر مي برد و پس از سفر به کشورهاي قطر و بحرين، اکنون در کويت به سر مي برد و انتظار مي رود که پس از آن به ايران سفر كند.
 

5151

کلیدواژه ها: رژیم صهیونیستی - تونس -
زمان انتشار: ۹:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 6
ارسال نظر
198182
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 6
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...