زمان انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۲ | نسخه چاپی

داود اوغلو: مساله هسته ای ایران با چند روز مذاکره قابل حل است

دیپلماسی - وزیر امور خارجه ترکیه در آمریکا گفت: در صورت چند روز مذاکره جدی میان ایران و گروه 1+5 مساله هسته ای ایران قابل حل است.

احمد داود اوغلو این مطلب را در ادامه سفر 6 روزه خود به آمریكا در بنیاد بین المللی فكر و استراتژی (CSIS) عنوان كرد و در پاسخ پرسشی در خصوص موضوع هسته ای ایران گفت: تركیه در سالیان گذشته فعالیت های زیادی برای حل دیپلماتیك مساله انرژی هسته ای ایران داشته است و به ویژه در سال 2010 من شخصا آن قدر روی این مساله كار و مطالعه كرده ام كه در حال حاضر در حد یك كارشناس مسائل هسته ای توان اظهار نظر دارم.
 
داود اوغلو افزود: به باور من تلاش ایران برای رسیدن به انرژی هسته ای حق این كشور است و ابراز تاسف می كنم از این كه پیمان نامه تهران و همه تلاش های دیپلماتیك ما نتوانست به این معضل پایان دهد.
 
داود اوغلو در ادامه افزود: من به شما قول می دهم در صورتی كه نشست 1+5 در استانبول تشكیل شود و طرفین نظر جدی برای حل این مساله داشته باشند ، این مساله ظرف چند روز قابل حل است.
 
وزیر امور خارجه تركیه در پاسخ پرسشی درباره نتایج حمله احتمالی به ایران گفت : بدون شك حمله به ایران فلاكت بار خواهد بود و ما به عنوان تركیه اجازه نمی دهیم یك بار دیگر منطقه به صحنه جنگی دیگر تبدیل شود.
 
وی افزود به هیچ وجه نباید به این گزینه فكر شود و همه تلاش ها و توانایی ها باید صرف حل مساله از طریق سیاسی شود.
 

/2727

زمان انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۲ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 5
ارسال نظر
198499
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 5
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...