به روزشده : ۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۰:۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۲ | نسخه چاپی

متهم سوء استفاده ۳ هزارمیلیارد تومانی بالاخره برکنار شد

صنعت - وزیر صنعت، معدن و تجارت با صدور حکمی وجیه‌اله جعفری معاون معدنی خود را با حفظ سمت به سرپرستی ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ) منصوب کرد.

به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، جعفری هم اکنون در سمت معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت مشغول فعالیت است.

وی از چهره‌های باتجربه در امور معدنی و آشنا با وظایف سازمان ایمیدرو است زیرا که از مدت‌ها پیش بنا به پیشنهاد هیات عامل و با تایید وزیر صنعت، معدن و تجارت اختیارات ویژه‌ای را دریافت کرد تا به رتق و فتق امور این سازمان در شرایط خاصی که با آن مواجه بود، بپردازد.

براین اساس جعفری که با عهده‌دار شدن مسئولیت‌های بیشتری درگذشته درحوزه ایمیدرو موظف شده بود تا به‌موقع به همه درخواست‌های ذی‌نفعان این سازمان رسیدگی کند، اکنون به‌طور رسمی سرپرست این سازمان شد.

 

خبرآنلاین می افزاید:پیش از این، خدامراد احمدی ریاست ایمیدرو رو برعهده داشت که در جریان بررسی قضایی پرونده سوء استفاده 3 هزارمیلیارد تومانی به عنوان متهم بازداشت شد.

/3131

زمان انتشار: ۱۰:۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۲ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 7 + 6
ارسال نظر
199970
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 7 + 6
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...