زمان انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۳ | نسخه چاپی

هیچکس در خانه این فیلم امنیت ندارد / فیلم

سینما - فیلم سینمایی «خانه امن» با بازی دنزل واشینگتن و رایان رینولدز از 10 فوریه روی پرده سینماهای دنیا رفته است.

به گزارش خبرآنلاین، «خانه امن» اولین فیلم دانیل اسپینوزا سوئدی در هالیوود است که با فیلم تریلر جنایی «پول آسان» به شهرت رسید. فیلمنامه را دیوید گاگنهایم نوشته است.
 
«خانه امن» داستان یک مامور جوان سازمان اطلاعات آمریکا است که مسئول انتقال زندانی خطرناکی (دنزل واشینگتن) به محلی امن می‌شود. در راه به آن‌ها حمله می‌شود و این دو باید با هم همکاری کنند.
 
«خانه امن» ترکیب «جانبی» ساخته مایکل مان با بازی تام کروز و «سه روز کندور» سیدنی پولاک با بازی رابرت ردفورد است. فیلمنامه را تری جرج بازنویسی کرده که نویسنده «هتل رواندا» و «پای چپ من» است.
 
سام شپارد، برندان گلیسن و ورا فارمیگا دیگر بازیگران تریلر «خانه امن» هستند. این فیلم با بودجه 85 میلیون دلار ساخته شده و در دو هفته به فروش 78.5 میلیون دلاری رسیده است.
 
فایل ضمیمه این خبر، تیزر فیلم «خانه امن» است.
 
58241

زمان انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۳ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 13
ارسال نظر
200012
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 13
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...