بولتن نیوز نوشت:
این شرکت های که از صدقه سر همکاری با صدا و سیما بسیار سرمایه دار شده اند، به دتبال عدم نظارت کافی مسئولان ذیربط و همچنین نهادهای انتظامی و امنیتی برای شبکه های ماهوره ای خارجی و همچنین شبکه های ماهواره ای فارسی زبان اقدام به ساخت تیزرهای تبلیغاتی مبتذل، بی حجاب و سرشار از اختلاط های عجیب کرده اند.
این تیزرهای تبلیغی که در همه شبکه های ماهواره ای فارسی زبان از جمله شبکه مهاجر، ایران موزیک، دیدار و ... پخش می شود همه در داخل ایران و توسط این شرکت های دارای مجوز فعالیت ساخته می شود.
جالبتر اینکه کاراکترها و افراد حاضر در تیزهای خارجی و داخلی در مواردی مشترک بوده اما با این تفاوت که در یکی مجبه و اسلامی و در دیگری بدحجاب و غیر اسلامی هستند مانند تبلیغ شرکت انگلیسی کن وود در شبکه های خارجی و تبلیغ یک مایع شستشو در شبکه های صدا و سیما.
برخی برنامه های تبلیغاتی نیز که برای شبکه های خارجی ساخته شده با اندکی سانسور و حذف موارد غیر اسلامی، در برخی شبکه های داخلی نیز استفاده می شود.
| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||