ایرنا نوشت:

 آیت الله حسن حسن زاده آملی در دیدار از بیست وپنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به ناشران توصیه کرد، به انتقال مبانی معرفتی اسلام توجه ویژه ای داشته باشند.

آیت الله حسن حسن زاده آملی استاد اخلاق و عرفان حوزه علمیه روز چهارشنبه به همراه سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در سالن شماره هفت این نمایشگاه (ویژه ناشران عربی) از تمامی غرفه های این سالن دیدار کرد.

وی در این دیدار ضمن تاکید بر تلاش مسوولان بر انجام کار فرهنگی، گفت: برگزاری چنین رویدادی و استقبال عظیم مردم از آن، نشان دهنده روح تشنه مطالعه گری و نیاز به دانستن در میان مردم است.

حسن زاده آملی ادامه داد: در این میان ناشران رسالت عظیمی بر عهده دارند که باید ضمن اشاعه و جریان سازی فرهنگی ارزش های نظام جمهوری اسلامی ایران، به معرفی مبانی معرفتی اسلام و انتقال آن توجه ویژه ای داشته باشند.

سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با تاکید بر مساله بیداری اسلامی و لزوم انعکاس صحیح فلسفه مقاومت در برابر ظلم ستیزی حاکمان استعمارگر غربی گفت: غربی ها و دستگاه های خبری و اطلاع رسانی آنها، تمام سعی خود را می کنند تا موج اسلام ستیزی را با انواع تولیدات فرهنگی به مخاطبان خود انتقال دهند.

وی ادامه داد: در این راستا، کشورهای اسلامی و بویژه ناشران ایرانی و کشورهای درگیر موج بیداری اسلامی وظیفه دارند با تمام توان در راه کارهای فرهنگی از جمله چاپ آثار پرمحتوا، حقیقت اسلام را به جهانیان بازتاب دهند تا مردم جهان را از تبلیغات پوچ غربی ها آگاه سازند.

بیست وپنجمین نمایشگاه بین الملی کتاب تهران تا 23 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی(ره) برپا است.

301 / 234

کد مطلب 212473

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین