ایسنا نوشت:

مخترع دستگاه کنترل از راه دور تلویزیون، در سن 96 سالگی در گذشت.
«یوجین پلی» به اعلام شرکت «زنیت الکترونیک»، كارفرماي سابق اين مخترع، به مرگ طبيعي در بيمارستان شيكاگو درگذشت.

«پلی» در سال 1955 به اختراع «فلش متیک» پرداخت كه در آن يك پرتوی نوری به حسگرهای چهار گوشه صفحه تلویزیون ارسال شده و باعث خاموش و روشن شدن و تغییر شبکه‌های تلویزیون می‌شد. البته اين دستگاه برای کنترل تلویزیون از نور استفاده می‌کرد كه با بروز اختلال توسط نورهاي ديگر مواجه بود.

«پلی» پيش از ورود صدها شبکه تلویزیونی در جهان، دستگاه کنترل از راه دور تلویزیون را اختراع کرد که در آن زمان وسیله‌ای تجملاتی بود.

اين مخترع در سال 1915 در شهر شیکاگو به دنیا آمد و در سال 1935 زندگی حرفه‌ای خود را در رشته مهندسی آغاز کرد.

وي براي 47سال در شرکت «زنيت الكترونيك» کار کرده و 18 اختراع را در آمریکا به نام خود ثبت کرد.

پس از «فلش متیک»، کنترل‌های از راه دور صوتی وارد بازار شده و پس از آنها مدل‌های با كاربرد پرتو مادون قرمز و در پي آن مدل‌هایی با اشعه رادیویی وارد شدند.

قبل از اختراع «پلی»، کنترل از راه دور تلویزیون شرکت «زنیت» توسط یک کابل به تلویزیون وصل می‌شد.

«جان تیلور»، سخنگوی شرکت «زنیت» اظهار كرد كه «پلی» به اختراع خود افتخار می‌کرد و پس از بازنشستگی آن را به مهمانان خود نشان می‌داد.

به گفته «تيلور»، «پلي» دستگاه کنترل از راه دور اولیه خود را تا پايان عمر نگه داشت.

«پلی» در سال 1997 همراه با «رابرت ادلر»، مهندس دیگری از شرکت «زنیت»، مفتخر به دريافت جایزه «امی» برای اختراع خود شد.
 

301301

کد مطلب 215587

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین