تولید گوشت مرغ درسال 1997 از حدود 50 میلیون تن به حدود 80 میلیون تن در سال 2009 رسیده است و این به معنای رشدی معادل 5% در سال است.

صنعت مرغداری در اغلب کشورهای جهان از رشد قابل توجهی برخوردار بوده ولی بعضی از کشورها توانسته اند در تجارت جهانی این محصولات جایگاه خاصی داشته باشد در بخش گوشت مرغ آمریکا که بزرگترین تولید کننده گوشت مرغ می باشد از16.5 میلیون تن تولید مرغ، 3.5 میلیون تن را در بازارهای جهانی عرضه می کند و پس از آن کشور برزیل که با 9 میلیون تن کل تولید و با عرضه 3 میلیون تن از محصول خود در بازار جهانی صاحب مقام دوم تجاری می باشد.
کشورهای صادر کننده گوشت مرغ به ترتیب زیر است:
1-      آمریکا با حدود 3.8 میلیون تن  
2-      برزیل با حدود 3.7  میلیون تن
3-      چین با حدود 1 میلیون تن
4-      اتحادیه اروپا با حدود 1 میلیون تن
5-      تایلند با حدود 600 هزار تن
6-      هندوستان با حدود 500 هزار تن
7-      آرژانتین با حدود 200 هزارتن
8-       کانادا با حدود 200 هزارتن
9-      شیلی با حدود 150 هزارتن
10-    ترکیه با حدود 100 هزار تن
کشورهای وارد کننده گوشت مرغ نیز به ترتیب اهمیت عبارتند از:
1-      روسیه فدراتیو با حدود 1.2 میلیون تن
2-      ژاپن با حدود 700 هزار تن
3-      عربستان سعودی با حدود 500 هزار تن
4-      اتحادیه اروپا با حدود 400 هزارتن
5-      مکزیک با حدود 400 هزارتن
6-      هنگ کنگ با حدود 240 هزار تن
7-      امارات متحده باحدود 200 هزار تن
        مقایسه میزان تولیدگوشت مرغ 14 کشورطی 40 سال(هزار تن)  
نام کشور
تولید(1969)
رتبه
تولید(2001)
رتبه
تولید(2009)
رتبه
آمریکا
5979
1
16747
1
16334
1
چین
2382
2
13286
2
11425
2
شوروی(روسیه)
1040
3
-
-
2313
5
فرانسه
630
4
2077
4
1039
14
ایتالیا
619
5
1156
9
-
-
انگلستان
574
6
1561
6
1463
7
کانادا
542
7
1092
10
1037
15
ژاپن
494
8
1180
8
1394
9
اسپانیا
454
9
1024
11
1179
11
برزیل
360
10
6394
3
9939
3
مکزیک
325
14
1945
5
2600
4
المان
340
11
866
13
802
18
ایران
53
27
859
15
1610
6
منبع: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد سالنامه های تولیدات کشاورزی و سایت بانک جهانی

/3131

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 225496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =