به روزشده : لحظاتی پیش
زمان انتشار: ۹:۵۹ - ۱۳۸۸/۸/۲۹ | نسخه چاپی

موج دیگری ازهمه‌گیری آنفلوانزای نوع ‌A در راه است

سلامت - پس از ورود حجاج ایرانی به کشور، با موج دیگری ازهمه گیری آنفلوانزای نوعA روبرو می‌شویم.

خبرگزاری ایلنا نوشت:

در حالی که وزارت بهداشت و درمان آخرین آمار ابتلا به آنفلوانزای نوع A را 466 مورد و نسبت به هفته گذشته که 509 مورد بوده، کاهش 43 نفری عنوان کرده است اما به نظرمی‌رسد احتمال آغاز موج دیگری از همه‌گیری وجود داشته باشد، به طوریکه رییس انجمن متخصصان داخلی ایران اعلام کرد که پس از ورود حجاج ایرانی به کشور، با موج دیگری ازهمه گیری آنفلوانزای نوعA روبرو می‌شویم.

ایرج خسرونیا با بیان این که متاسفانه با آمدن حجاج ایرانی به کشور درگیری و تماس مردم بیشتر می شود، ادامه داد: آنفلوانزای نوع A در فصل پاییز و زمستان بیش از سایر فصول قابلیت همه‌گیری را داشته و معمولا اواسط زمستان کاهش می‌یابد.

رییس انجمن متخصصان داخلی ایران گفت: به دلیل اینکه حجاج به هنگام انجام مراسم، در تجمعات بسیاری حاضر می شوند به همین دلیل انتظار داریم با ورود حجاج موج دیگری از نگرانی به وجود آید.

خسرونیا اضافه کرد: باید مردم به هنگام بازگشت حجاج از عربستان، اصول بهداشتی را رعایت کرده و از روبوسی حتی با افراد به ظاهر سالم خودداری کنند، چراکهممکن است این افراد بدون داشتن علائم بیماری، ویروس آنفلوانزا را داشته باشند.

کلیدواژه ها: آنفلوانزای خوکی -
زمان انتشار: ۹:۵۹ - ۱۳۸۸/۸/۲۹ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 13 + 8
ارسال نظر
25569
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 13 + 8
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...