مریم صدرالادبایی

 امروز و بعد از این که حدود یکماه ار اعلام آموزش و پرورش مبنی بر پرداخت کل حقوق معلمان خارج از کشور می گذرد وزیر آموزش و پرورش دوباره اعلام کرد که مشکل نقل و انتقال حقوق فرهنگیان خارج از کشور بزودی حل می‌شود.

 وزیر آموزش و پرورش درباره مشکل عدم پرداخت حقوق فرهنگیان خارج از کشور گفت: مبلغ ریالی حقوق فرهنگیان خارج از کشور به حساب بانک ملی واریز شده و تنها مشکل در نقل و انتقال است که به زودی حل می‌شود.که البته این به زودی یک ماه پیش هم اعلام شده بود .البته گویا این بار با دستور رییس جمهور قرارشده وزیر اقتصاد به زودی مشکل مربوط به دیرکرد در پرداخت حقوق فرهنگیان خارج از کشور را حل کند.

قصه از کجا شروع شد؟

طی دو ماه گذشته کامنت های فراوانی از سوی معلمان خارج از کشور مبنی بر این که 6ماه حقوق شان را دریافت نکرده اند در بخش مشکلات مردم به دستمان رسید.

از ترکیه گرفته تا لبنان و دبی.بسیاری از این فرهنگیان برای ما نوشته بودند که شرایط زندگی برایشان بسیار دشوار شده و حتی خیلی از آن ها دیگر از پس اجاره خانه هایشان هم بر نمی آمدند برای مثال احمد از ترکیه نوشته بود:الان 6ماه است که حقوققی دریافت نکرده ام و با مخارج سنگینی که در ترکیه وجود دارد هیچ کاری نمی توانم بکنم و به سختی داریم زندگی می کنیم(برخی دیگر از کامنت ها را می توانید در پایان بخوانید)

ما به سراغ وزارت آموزش و پرورش رفتیم تا ببینیم مشکل از کجاست.اما فرهادی مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش در ابتدا به ما گفت چنین چیزی امکان ندارد و محال است که چنین اتفاقی افتاده باشد او می گوید ما حدود 101مدرسه در خارج از کشور داریم وتمامی معلمین این مدارس حقوقشان را به ارز می گیرند ونه به ریال واین مدارس زیر نظر مرکز بین اللمل ما فعالیت دارند و از این نظر چنین ادایی صحیح نیست.

اما با تماس ما پس از گذشت چند روز و حجم بیشمار کامنت های که خبر از عدم دریافت حقوق می داد گفت ما تمام مطالبات فرهنگیان خارج از کشور را به وزارت امور خارجه پرداخت کرده ایم و دیگر مسئولیتی از این بابت نداریم وتنها فرهنگیان مقیم کانادا چنین مشکلی دارند وگرنه سایر کشورها از این نظر مشکلی ندارند واگر کسی هنوز حقوقش را در یافت نکرده می تواند مشخصاتش را برای ما ارسال کند.

بعد از این صحبت خیلی از فرهنگیان خارج از کشور مشخصات خود را برای ما ارسال کردند اما متاسفانه باز هم کسی جواب دقیقی در احتیار ما قرار نداد.

سپس برای گرفتن پاسخ مان با وزارت امور خارجه تماس گرفتیم و حتی در این مورد مکاتبه کردیم اما پس از یک هفته هیچ جوابی برای ما ارسال نشد ولی در این مدت هم چنان کامنت های فرهنگیان نیز ادامه داشت .به هر حال پس از یک ماه دوباره رسیدیم به اول خط و دوباره با وزارت آموزش و پرورش تماس گرفتیم اما این بار با کمال تعجب علی فرهادی مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش ضمن پذیرش این مشکل گفت:حق با شماست حقوق معلمان پرداخت نشده بود اما با مذاکراتی که با بانک مرکزی در این خصوص داشتیم توانستیم مشکل معلمان خارج از کشور را حل کنیم و هفته گذشته تمامی مطالبات آن ها به حساب هایشان و به شکل ارزی واریز شده است واین وسط تنها یک مشکل وجود داشت و آن هم تبدیل ریال به ارز بود که خدا را شکر این مشکل هم بر طرف شده و اگر هنوز معلمی حقوقش را دریافت نکرده است می تواند با سایت آموزش و پرورشwww.medu.ir تماس گرفته تا به مشکلش رسیدگی کنیم.

که البته صحبت امروز وزیر نشان از آن دارد که گویا هنوز مشکل پرداخت حقوق کارمندان حل نشده است .

معلمان خارج از کشورچه می گویند؟

 

در زیز برخی از کامنت های معلمان خارج از کشور را که برای سرویس مشکلات خوانندگان نظر گذاشته اند می خوانید :

محمد ابراهیمی:من در سوئد زندگی می کنم و الان نزدیک به 6ماه است حقوق نگرفته ام ودیگر نمی دانم جواب زن و بچه ام را چه بدهم؟

علی فراهانی :من یکی از فرهنگیان بلاتکلیف هستم که در غربت زندگی می کنم و هر روز مجبورم با صاحب خانه ام سر و کله بزنم

عابد فرهادی:من در کویت معلم هستم واز عید به این طرف حقوقی دریافت نکرده ام کسی هم پاسخگوی ما نیست

رضا فردی:من در یکی از کشور های آسیای میانه به شغل معلمی می پردازم و نزدیک به 6ماه است که حقوق نگرفته ام باور کنید آبروی ایرانی ها در این جا در خطر است بخصوص در مقابل صاحب خانه ها

محسن از کانادا:چرا کسی به فکر ما معلم ها نیست درد غربت کم است که بی پولی هم به آن اضافه شده است

والا ما هم خارج از کشور هستیم و شش ماه است حقوق نگرفتیم

به خدا می ترسین نام خودمون را بگیم فقط اینا می گیم که در آسیای میانه هستیم

قبول ندارید زنگ بزنید سرپرستی ترکیه

اینم شمارش 00902126798777

ما توی تاجیکستان شش ماه دریافت نکردیم

من دبیر هستم توی بلاروس والا حقوق ندادن

من توی آسیای میانه مجبور شدم ماشینم را برای فروش بزارم تا شرمنده ی صابخانه نشوم

بنده خدا سه ماهه داره با من می سازه گه ایران بود حتما الان وسایلم توی خیابون بود . به آقای فرهادی سلام ما را برسانید . بگید اول تحقیق کن بعد حرف بزن

من الان یکهفته است که از ماموریت در یکی از کشورهای آسیای میانه برگشته ام و چون حقوق شش ماه گذشته را دریافت نکردم، مجبور شدم با قرض بدهی به صاحبخانه کشور محل ماموریتم رو پرداخت کنم و پس از تسویه به ایران برگردم . حالا به آقای فرهادی سلام برسونید و بفرمایید که آقا حقوق ما رو به کی دادید؟ نکنه یه وقت به خاطر رضای خدا، همه ی حقوق معلملن خارج از کشور رو یه جا به یه نیازمندتر از ما قرض دادید!!!!!!؟ بابا ای ول شما دیگه چقدر تو کار خیرین!!!!!!!

سلام

آقا تا امروز که ششم مهر 1391 من هنوز چیزی دریافت نکردم. اما یه پیشنهاد دارم .لطفا ًاگه هر کدام از همکاران و معلمین اعزامی به خارج از کشور فوق العاده ماموریت شش ماه فروردین لغایت شهریور 1391 را دریافت کرده اند به خبر آنلاین اطلاع بدهند

 

این جانب معلم یکی از مدارس خارج کشور هستم و شش ماهه یک ریال حقوق دریافت نکرده ام و خودم و خانواده ام روزهای بسیار سختی را تجربه می کنیم و از مسئولین آموزش و پرورش می خواهم پنبه ها را از گوششان در آورده و صدا ی این همه معلم رنج کشیده را بشنوند و هرچه سریعتر قبل از حاد شدن مشکل تصمیمی درست اتخاذ نموده و حقوق عقب افتاده آنها را بپردازند یا حداقل یک بلیط هواپیما جهت برگشت آنها رزو نمایند

الان شش ماه و شش روز است که حقوقی نداده اند. آقای فرهادی بد خبرا رد بهت می دن.

تاجیکستان :شش ماه و شش دوز است ه حقوق نگرفته ایم جناب فرهادی؟؟

من معلم حوزه اروپا هستم و 6 ماه هیچ حقوقی نگرفتم و از جیب خرج کردم. یا با قرض از سفارت. آقای فرهادی از آقایان ظفری و احمدی بپرسند سپس نظر بدهند. از سایت شما هم تقاضا دارم پیگیر این خبر باشند

سلام تو را به خدا راجع به خبر عدم پرداخت حقوق به معلمان اعزامی به خارج از کشور گزارش بنویسید

سلام این جانب معلم کشور چکمه ای شکل اروپا می باشم قسم به کرامت انسانی و خدای بزرگ من 6 ماهه حقوق و حق مسکن نگرفته ام تنها مقداری از سفارت با هزار حرف و حدیث و منت مساعده دریافت کرده ام و تابستان که به ایران آمده بودم با پول ریالی خود مقداری یوروی 3300 تومانی خریده ام و هر ماه پیش صاحب خانه ام ار بابت پرداخت اجاره مسکن 1000 یورو (در ماه )شرمنده ام وعزت خودم را به عنوان کارمند دولت در خارج از کشور پایین آورده ام (اجبارا") قسم به پروردگار ؛ شده که ماهی تو جیبم 30یوره بوده و با استرس فراوان گذر ایام نموده ام و متاسفانه خانواده ام بیشتر احساس حقارت کرده اند و دچار افسردگی شده اند ........... با این اوصاف اصلا" این همکار و مسئول آموزش و پرورش نمی دونه که به خارج از کشور معلم اعزام کره اند

معلم درمانده از ترکیه

6 ماه و 10 روز است که هیچ حقوقی دریافت نکردیم . اینجا ایران نیست که بریم قرض کنیم همه چیز نقده . شما را به قران قسم می دهید صدای ما را به آقای حاجی بابایی و یزدانی برسونید .

 

بنده نیز یکی از معلمان اعزامی یه اسیای میانه هستم و به اطلاع دوستان و متصدیان محترم می رسانم که اینجانب و همکاران به دلیل مشکلات فراوان ناشی از عدم دریافت حقوق و مخارج سنگین تصمیم به بازگشت به ایران را داریم اگر چه در ایران نیز مشکلات زیادی هست اماحداقل نزذیک بستگان هستیم.

به نام خالق هستی بخش

نامه ی سرگشاده ی معلمان آنکارا تاریخ : 12/8/91

با سلام واحترام ((شما را به خدا به داد ما برسید دیگر .... !!!!!!))

احتراما به استحضار عالی می رساند که ما معلمان مدرسه ی 22 بهمن آنکارا چه آنهایی که ازسال قبل اینجابوده ایم و 6 ماهه که حقوق دریافت نکرده ایم وچه کسانی که به خصوص امسال آمده ایم وکل زندگی خودمان را به ارز تبدیل کرده وبه این کشور آمده ایم با مشکلات بسیاری از نظر مالی ومعیشتی روبرو شده ایم وحتی قادر به تامین مایحتاج اولیه ی زندگی خود نیستیم واز طرف دیگر پولی را که آورده بودیم در طول این مدت خرج شده و رو به اتمام است حتی دیگر با این همه صرفه جویی وتحمل فشارمضاعف به خود وخانواده که انسان دیگر از گفتن آن عاجز است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 258659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد MY ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
    5 0
    سلام. من قبلا هم برایتان کامنت گذاشته ام. شما حتی کامنت مرا هم منتشر نکردید. من از معلمین بد بخت اعزامی به مالزی هستم. شاید شما هم می ترسید که کسی یقه شما را بگیرد. ما الان در اوج فلاکت زندگی می کنیم و آبرو و شخصیتمان زیر سوال رفته است. خسارتهای مادی که خورده ایم از جانب هیچ کس قابل جبران نیست به جهنم لطمات روحی که به ما وارد شده درد آور تر است.