دنباله‌دار پن‌ستارس (Pan-STARRS) هم‌اکنون در آسمان نیمکره جنوبی زمین با قدر 3 دیده می‌شود و با نزدیک‌تر شدن به خورشید، پرنورتر می‌شود؛ به طوری که پیش‌بینی می‌شود در اواخر اسفند به روشنایی قابل توجهی دست یابد.

اگر زمستان 1375 و بهار 1376 را به خاطر داشته باشید، دنباله‌دار هیل‌باپ به نزدیکی زمین رسیده بود و می‌شد این دنباله‌دار را از سراسر نیم‌کره شمالی و حتی در داخل شهرها مشاهده کرد. پیش‌بینی می‌شود دنباله‌دار پن‌ستارس هم نمایشی مشابه (ولی احتمالا کم‌نورتر) به راه بیاندازد.
دنباله‌دار پن‌ستارس در هفته آینده از فاصله 160 میلیون کیلومتری زمین عبور خواهد کرد و پیش‌بینی می‌شود تا آن موقع به قد 2 رسیده باشد و مشابه ستارگان دب اکبر در آسمان دیده شود، هرچند که دنباله نارنجی رنگ آن، جلوه‌ای دیگر به این جسم زیبا خواهد بخشید. در روز 12 مارس / 21 اسفند، این دنباله‌دار با عبور از استوای سماوی وارد آسمان نیم‌کره شمالی خواهد شد و ساکنان نیم‌کره شمالی، شاهد نمایش زیبای این دنباله‌دار در آسمان خواهند بود.
عکس زیر رایان کوپر از نیوزیلند ارسال کرده و همان‌طور که می‌بینید، در شرایطی که آسمان گرگ‌ومیش بوده و مهتاب نیز به روشنی آسمان افزوده بود، این دنباله‌دار به زیبایی با چشم‌ غیرمسلح دیده می‌شود. برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ‌تر،اینجا را کلیک کنید.

5353

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 279668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مریم فخیم IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    6 1
    ممنون...امیدوارم آسمان صافی داشته باشیم و ابرهای علاقمند، این بار قید رصد رو بزنن!!!
  • مریم فخیم IR ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    5 2
    ممنون ...امیدوارم آسمان صافی داشته باشیم و ابرهای علاقمند، این بار قید رصد رو بزنن!!!
  • حلاج IR ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    3 11
    ای بابا هم چین نوشته اید که آدم فکر می کنه قرار یه بارندگی حسابی بشه!!!!! ستاره دنباله دار رو ول کنید یه فکری برای کمبود آب بکنید.
  • سینا IR ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    9 1
    من کملا یادم می اد, یادش بخیر اون زمان تو کوچه فوتبال می کردیم فکر می کردیم فضایی ها دارن حمله می کنند.