با اعلام سازمان غذا و دارو، همه شرکتهای لبنی تا پایان شهریور فرصت داشتند تا پروانه خود را اصلاح کنند و از این پس هیچ شرکتی حق استفاده از روغن پالم را در محصولات لبنی خود ندارد.
معلوم نیست کی وزرا روغن پالم که داری کمترین ایزو ترانس هست را مورد حمله قرار داد.
در تمام دنیا چربی های گیاهی با درصدها استاندارد در تولیدات لبنی مورد استفاده قرار می گیرند. بهتر است مسوولین اداره بهداشت واستادندارد مطالعات خود را زیاد کنند، بعد اقدام کنند.
چربی های شیر به تنهایی ضرر بیشتری دارند.
سلام،حال که روغن پالم خط سیاهی ازمرگ ومیربراثربیماریهای قلب وعروق درسالهای گذشته ازخودبجاگذاشته وتاحداقل 50سال آینده نیزاین خط سیاه مرگ ادامه خواهد داشت.نمی دانم در طی سه دهه گذشته مسئولان غذاودارو واستاندارد کشور کجا بودند وچکار می کردند که این روغن بادرصداشباع بالادرکلیه مواد غذایی تولیدی صنعتی کشوراستفاده می شده است؟حالا کشورمامانده است بامیلیونهاانسان بیمارکه همگی دچارگرفتگی وآترواسکلروزعروق خودهستندوسالیانه علاوه برمرگ افراددرسنین پایین وازبین رفتن سرپرستان وعزیزان خانواده ها میلیاردها دلارهزینه به خانواده هاوکشور تحمیل می شودکه چنانچه سالهای دور را می دیدیم با حذف منافع کوتاه مدت وسودهای مقطعی جلوی این همه آسیب وزیان مالی وجانی به مردم وکشوررامی گرفتیم. افسوس وهزاران افسوس....
نظر شما