رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، علاوه بر اعلام تشکیل کارگروه تخصصی الگوی تولید، توزیع و مصرف روغن به ویژه پالم، از تشکیل دو جلسه در این کار گروه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ مجید حاجی فرجی با اعلام این خبر گفت: با توجه به نگرانی های ایجاد شده در رابطه با موضوع استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی و انتشار نظرات مختلف در این خصوص، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، بنا به در خواست معاونت بهداشت وزارت بهداشت، اقدام به تشکیل کارگروه تخصصی روغن با شرکت اعضای هیئت علمی گروه های تغذیه و صنایع غذایی انستیتو کرد.

حاجی فرجی گفت: با توجه به ابعاد گسترده موضوع، از گروه های مختلف علمی و پژوهشی انستیتو خواسته شده تا از دیدگاه های صنايع غذايي و نيز سلامت تغذيه اي موضوع را مورد بررسي قرار دهند.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ادامه گفت: در دومین جلسه این کمیته و بررسی اولیه منابع علمی مرتبط با روغن پالم، قرار شد مطالب ارائه شده از سوی اعضای گروه در سه محور معرفی روغن پالم و ساختار شیمیایی فراکسیون های مختلف آن، اثرات بالینی مصرف روغن پالم در رژیم غذایی و قوانین بین المللی درباره استفاده از روغن پالم در صنعت غذا طبقه بندی شده و برای سیاستگذاری به مراجع مربوطه ارائه و به نحو مقتضی اطلاع رسانی شود.

حاجی فرجی در ادامه، از تشکیل منظم جلسات مذکور خبر داد و بر عزم انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در بررسی تمامی جنبه های استفاده از روغن پالم در صنایع غذایی تاکید کرد و گفت: با توجه به جنبه های مختلف تکنولوژیکی و تغذیه ای، استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی مختلف، در جلساتی که با حضور نمایندگان انستیتو در انجمن صنایع لبنی و با حضور نمايندگان سازمان هاي مختلف برگزار و قرار شد، انستیتو با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد نسبت به بررسی کارشناسی و پیشنهاد جداول پروفایل اسید های چرب مورد قبول فرآورده های لبنی مختلف اقدام کند.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور  گفت: از سایر تصمیماتی که در جلسات برگزار شده در انجمن صنایع لبنی اتخاذ شد می توان به ممنوعیت استفاده از پالم استئارین و پالم کرنل در مغز (میکس) بستنی تا اطلاع ثانوی اشاره کرد. از سوی دیگر، پیشنهاد شد تا با انجام طرح های تحقیقاتی با همکاری انستیتو و انجمن صنایع لبنی، امکان جایگزینی چربی های گیاهی مناسب با روغن پالم در محصولات لبنی مختلف (از جنبه های تکنولوژیکی، ارزیابی حسی و تغذیه ای) بررسی شود.

46236

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 378039

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۷
    17 1
    تا اطلاع ثانوی ؟ واقعاً زندگی کردن در این کشور ریسک بزرگی است.