بخشنامه ای که از طرف سازمان مدیریت برای دستگاه های اجرایی صادر شد و به آن ها تکلیف کرد که تنها یک مدرک بالاتر از مدرکی که زمان استخدام توسط فرد ارائه شده است را اعمال کنند، موجب نارضایتی فرهنگیان شد.

در خبری که چند روز پیش توسط خبرآنلاین منتشر شد، علت این امر را از مدیر کل امور اداری آموزش و پرورش جویا شدیم و او هم توضیحاتی را ارائه کرد.


اما انتشار این خبر، واکنش فرهنگیان و غیرفرهنگیان را در پی داشت. عده ای معتقدند معلم ها نباید از سایر کارمندان مستثنی باشند و این بخشنامه به خوبی برای آن ها هم صادر شده و خود فرهنگیان اعتقاد دارند بالا رفتن سطح علمی آن ها به نفع دانش آموزان و آینده کشور است و باید امتیازات ویژه ای برای این امر قائل شد.


یکی از مخالفان این بخشنامه که از آن بسیار عصبانی است و حتی ضدحقوق بشری می داند می گوید که با صدور این بخشنامه یاد دوره ساسانیان می افتد!


دیگری می گوید: بیچاره معلم ها...درست که دانشگاههای پول بیار مدرک ببر زیاد شد و هر بیسوادی رفت شد ارشد و دکتری درسته آموزش پرورش پول نداره حقوق واقعی ارشد دکتراهاش رو بده اما دلم به حال اونهایی میسوزه که تو این سیستم ناکارآمد با دنیایی سواد دارن زجر می کشن و فکرش رو بکنید طرف معلمه دانشجوی دکتری باشه و بخواد خدمت کنه در همین سیستم با همه ی این سختی ها بعد این خبر رو میشنوه و چه حالی بهش دست میده یا باید بره و خودش رو راحت کنه یا باید بمونه و زجر بکشه در بین همکاران بی فرهنگیش


کاربر دیگری به متعهدین خدمت اشاره می کند و می گوید: مشکل اصلی متعهدین خدمت هستند که مدارکشان دست خودشان نیست و اصلا نمی توانند در دانشگاه ثبت نام کنند چه برسد به اینکه مدارکشان اعمال شود. آقا ما می خواهیم برای دل خودمان درس بخوانیم. سر کار هم کامل می آییم .به شما چه ارتباطی دارد که ما در ساعات شخصی خود چه می کنیم. این بخشنامه وارد حوزه خصوصی زندگی متعهدین خدمت شده و می گوید شما حتی برای دل خودتان هم نمی توانید درس بخوانید.


که البته این نظر واکنش یک کاربر دیگر را در پی دارد. او در جواب این نظر که بحث متعهدین خدمت را پیش کشیده می گوید: شما اون روزی که پول گرفتی و رفتی دانشگاه درس خوندی یه برگه ای رو نخونده امضا کردی، حالا میخوای بزنی زیرش اون روزی که پول میگرفتی و سربازی نرفته کارمند شدی و سابقه برات رد شد واسه دلت نبود؟؟


مخالف دیگری معتقد است که انگیزه دانش اندوزی با این بخشنامه گرفته شده است. او می نویسد: به نظر می رسد این طرح نه اینکه تعلیم و تعلم فرهنگیان و ...را تخصصی نمی کند بلکه انگیزه فراگیری دانش را نیز در بین انان از بین می برد. شاید به گزاف نباشد اگر ادعا شود که طراح این طرح یا از محیط اموزش کاملا به دور بوده و یا این که فهم درستی از فضای اموزشی نداشته؛ زیرا دانش دیگر ولو غیر مرتبط با فضای کاری بیشتر اوقات ایجاد بستر در راستای بهینه سازی می نماید و یا به عبارت دیگر علم به علوم مختلف کدهایی را به دست می دهد که در سایه ان، ان علم مورد نظر و یا ان دانش جوی مورد نظر ارتقا پیدا می کنند و ما می دانیم که ارزش هر تخصص به مسندات علمی ان، ارزش گذاری می شود.


کاربر دیگری که فرهنگی هم هست خودش را با یک کارمند بانک که نیازی به دانش اندوزی ندارد مقایسه می کند و می گوید: عزیز من معلم کارمند بانک نیست که فقط با آشنایی یک نرم افزار حسابداری کارش را انجام دهد و نیازی هم به ادامه تحصیل نداشته باشد معلم نیاز دارد که هر از چندگاهی علمش را به روز کند آن هم در دانشگاه نه بصورت ضمن خدمت, سازمان مدیریت متاسفانه در این بخشنامه اصلا به این موضوع توجه نکرده است نه تنها به معلم باید اجازه تحصیل بدهند بلکه باید این اجازه را هم داشته باشند تا در صورت داشتن شرایط لازم عضو هیئت های علمی دانشگاهها هم شوند متاسفانه در حال حاضر اگر یک فرهنگی مدرک دکترا و شرایط دیگر را هم داشته باشد اجازه خروج از آموزش و پرورش به او داده نمی شود و در صورت خروج سوابقش از بین می رود. واقعا هیچ انگیزه ای برای پیشرفت و ترقی برای معلمان وجود ندارد.


کامنت دیگری مشابه همین نظر را دارد: با سلام و درود فراوان قوانینِ مربوط به ارتباط و شرایط ادامه تحصیل با توجه به نیاز آموزش و پرورش ، قبول ؛ سوال ِ من ِ معلم اینست ؛ اصولا چرا بیش از یک مدرک نباید ارتقا پیدا کنم ؟ آیا واقعا دولت از مقدار بسیار ناچیزی به به حقوق کارمندانش می افزاید ،عاجز است ؟ آیا بی انگیزگی معلمان و تباهیِ نسل آینده این قدر کم ارزش است ؟ من در کارخانه ی عروسک سازی کار نمی کنم که با یک مواد خاصی فقط سر و کارداشته باشم که در صورت نیاز با یک دوره ی ضمن خدمت بتوانم با مواد و تکنولوژی جدید کار کنم ؛ من مهندس ِ انسان هستم ؛ انسانی که هر آن در حال تغییر و تحول است و هر چه حرفه ای تَر باشم باز هم جای تعالی دارد افسوس...


فرد دیگری می گوید اگر می دانست یک روز این طور تصمیم گیری می شود، هرگز پایش را در آموزش و پرورش نمی گذاشت. او می نویسد: بنده با این خیال وارد آموزش و پرورش شدم که شرایط ادامه تحصیل و ارتقای علمی برای معلمان آزاد بود. شاید اگر از این بخش نامه قبلا اطلاع داشتم هرگز پایم به آموزش و پرورش باز نمی شد. بنده آلان در حال تحصیل در مقطع دکترای دانشگاه دولتی هستم. حداقل می توانستند برای سال آینده بخش نامه را زمینه سازی و اجرا کنند. وگرنه باید در مورد افرادی که به تازگی یا قبلا تحصیلات خود را تمام کرده و مدرکشان اعمال شده هم اجرا گردد. گرچه قلبا این امر را نمی پسندم. با توجه به سابقه و سن و سالی که دارم منتظر جای دیگر هم نیستم که بخواهم از آموزش و پرورش خارج شوم. ضمنا اضافه حقوقی هم که بابت ارتقای مدرک به معلمان داده می شود بسیار ناچیز است و بنده به عشق یادگیری، تحصیل می کنم. اما در هر حال نسبت به این بخشنامه اعتراض دارم.


این بخشنامه البته موافقانی هم دارد. یکی از این موافقان می نویسد: اتفاقا بهترين تصميم آموزش و پرورش در طول تاريخش همين تصميم است. بايدهم فرهنگيان محترم ناراضي باشند اما غير فرهنگيان بسيار راضي اند. ماها از سن 18 سالگي آمديم دانشگاه و بدون هيچ پشتوانه اي تا دكترا درس خونديم و بيكاريم اما فرهنگيان عزيز كه كار و درآمد هم دارند بي دغدغه تا 40 سالگي دكترا هم ميگيرند و اگر دلشان خواست فرهنگي مي ماندند يا براحتي با حداقل 20 سال سابقه و زندگي كه ساخته اند استعفا مي دهند و رقبل ماها در استخدام هيئت علمي مي شوند و بسياري مواقع بجاي ما هيئت علمي هم مي شوند. بقيه وزارت خانه ها هم بايد يادبگيرند از آموزش و پرورش. يا كار يا ادامه تحصيل. تازه فرهنگيان محترم قانون مرخصي بدون حقوق را كه همزمان با تحصيل بايد اجرا مي شد با لطايف الحيلي ناديده ميگرفتند.


یکی دیگر از موافقان هم می گوید: من هم با نظر شما موافقم. فرهنگیا با خیال راحت در این شرایط که دانشجو دکترا و فوق لیسانس بهترین دانشگاه ها بیکار هستند به شغلشون ادامه میدن و زندگیشون رو میسازن و بعد با خیال راحت میرن در دانشگاه آزاد اون هم در رشته های بدون کنکور ادامه تحصیل میدن و بعد میان جای همین جوان های با استعداد که حقشون خورده میشه رو میگرن. امید وارم این قانون در تمام ادوار دولتی محکم اجرا بشه.


جالب این که در بین نظرات، نظر فرهنگیانی که موافق این طرح هستند هم به چشم می خورد. یکی از این موافقان می نویسد: من به عنوان یک فرهنگی کاملا موافق طرح هستم.چون ادامه تحصیل بیشتر از یک مقطع هیچ تاثیری بر نحوه ی تدریس ندارد.
فرد دیگری که موافق این بخشنامه است به این که معلم ها اگر درس بخوانند تمرکزشان را از تدریس برمی دارند اشاره می کند و می گوید: خیلی کار خوبیه. والله معلما همشون دانشجوی ارشد و دکتری شدن و عوض اینکه تمرکزشونو بذارن روی رشد علمی بچه ها دائم دنبال پیچوندن کلاسها واسه درس خوندن خودشونن. معلم دختر من پارسال سوالای امتحان رو میداد دبیر دیگه ای طرح کنه چون خودش درس داشت و سر جلسات امتحانم حاضر نمیشد. بچه های ما هیچی از زیست شناسیشون نفهمیدن چون خانم دانشجوی ارشد بود.


یک مخاطب موافق دیگر می نویسد: در این شرایط کنونی ایران خیلی هم خوب هست. فرهنگیا با خیال راحت در این شرایط که دانشجو دکترا و فوق لیسانس بهترین دانشگاه ها بیکار هستند به شغلشون ادامه میدن و زندگیشون رو میسازن و بعد با خیال راحت میرن در دانشگاه آزاد اون هم در رشته های بدون کنکور ادامه تحصیل میدن و بعد میان جای همین جوان های با استعداد که حقشون خورده میشه رو میگرن. امیدوارم این قانون در تمام ادوار دولتی محکم اجرا بشه.


با توجه به این که این بخشنامه برای همه دستگاه های اجرایی لازم الاجراست، بعید به نظر می رسد که فرهنگیان از این قاعده مستثنی شوند. این که ادامه تحصیل فرهنگیان در افزایش کیفیت تدریس آن ها موثر است یا از آن طرف، موجب می شود که تمرکزشان را از تدریس بردارند و به درس خواندن اختصاص دهند، چیزیست که کارشناسان و تصمیم گیران حوزه آموزش باید به آن پاسخ دهند.

17304

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 467128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 37
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    29 69
    تو 12 ماه سال 6 ماه کار میکنن معلما دیگه چی می خوان
    • بی نام A1 ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
      16 22
      ... این قانون کل دنیاست
    • معلم A1 ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
      46 11
      تا حالا یک لحظه معلم بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو چیزی که سر رشته نداری نظر نده اگر به حرف شما باشه که اساتید دانشگاه نصف این کار می کنن و 6 برابر میگیرند
    • بی نام IR ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
      12 2
      معلم ها 8 ماه درس میدن ولی به جاش نمی تونن مثل بقیه کارمندا مرخصی با حقوق و مزایا داشته باشن. کافیه یه روز معلم نیاد سر کلاس تا سر و صدای 60 تا پدر و مادر در بیاد . ولی یه کارمند بانک عین خیالش . تازه می تونه وام کم بهره واسه خودش بگیره همون سال اول استخدامش . بقیه کارمندای دولت که اصلا ول معطلن . جالبه خود دولت رفت بررسی آماری کرد و فهمید که تنها قشر کارمندی که واقعا تو این مملکت دارن کار می کنن معلم ها هستن . روزی حداق سه ساعت کار مفید. بعد حساب کردن بقیه کارمندای دولت کار مفیدشون در روز فقط 30 دقیقه هست . فقط 30 دقیقه ...
    • بی نام IR ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
      10 4
      البته 6 ماه شب و روز کار می کنند
    • مهدوی RO ۱۶:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
      12 4
      نمیدانم از کدام مدرسه ودانشگاه مدرک گرفتی چه مقدار توان درک مقام و حرمت معلم را بهت آموزش داده اندوجنابعالی به یقین می گویم خیلی مثل شما بی حساب وبدون تفکر کلمات را برزبان می آورند به قول استاد سخن گر از عهد خردیت یاد آمدی که بیچاره بودی در آغوش من امثال شما خیلی زیاد است اگر زمان ورود به اول ابتدایی یادت بیاد راه دستشویی را در مدرسه بلد نبودی وای بسا با شلوار زیپ باز وارد کلاس میشدی وهمه یه دفعه به این شجاعت قهقهه می زدند اما الان بزرگ شدی ویاد گرفتی از همان معلمانی که به قول شما 6ماه کار میکنند / بیندیش وانگهه برآور نفس وزآن پیش بس کن که گویند بس
    • بی نام IR ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
      5 0
      کی این جامعه درک می کنه ارزش تمام مشاغل بر مبنای ساعت کاری نیست خدا داند دوست من شما میری دکتر دو دقیقه معاینت می کنه میگه 30 تومن بهش میگی فقط دو دقیقه بود؟ اونی که معاینش نیم ساعته هم همون 30 تومن رو میده. میری ماشینت رو تعمیر کنی میگه نیم ساعت کار کردن فلان قدر یا بر مبنای مشکل قیمت میده؟ آتشناشنا اگه آتش سوزی و مشکلی پیش نیاد نباید حقوق بگیرن؟ دست مزد تمام مشاغل بر مبنای ساعت کار نیست بر مبنای ارزش کاره.
  • سعید دبیر ریاضی A1 ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    31 9
    سلام و عرض ادب واقعا این بخشنامه عمدا یا سهوا چزء بدترین و کورکورانه ترین بخشنامه و عتیقه ترین بخشنامه ای بود که دیدم من معلم با 6 سال سابقه که از فوق دیپلم تربیت معلم ارتقا دادم به لیسانس و الان دوس دارم برم دانشگاه و مطالعات تخصصی روی تعلیم و تربیت و آموزش ریاضیات داشته باشم با این بخشنامه دیگه نمیتونم و از این به بعد هم دانشجویان تربیت معلم هم فقط یک بار حدااکثر تا ارشد میتونن ادامه بدن واقعا این مسئولین چرا اینطوری میکنن من واقعا بعد از دیدن این بخشنامه تصمیم این شد که از این آموزش و پرورش برم بیرون و تمام انگیزه های زیبا و دوس داشتنی ام راجع به پیشرفت کاری و تحصیلات عالی از بین رفت و الان بلا تکلیفم که چه کنم نه میشه ادامه داد نه میشه تحمل کرد اینطوری میخوایم معلم پویا باشه
  • بی نام IR ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    36 13
    برای بزرگترین و مهمترین و حساس ترین وزارت خانه ممکلت واقعا متاسفیم .
  • دکتر محمودرضا اثناعشری IR ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    17 28
    بخشنامه بسیار درستی هست و در اکثر کشورهای پیشرفته هم به همین گونه است. در زمانه ای که گرفتن مدرک کارشناسی ارشد و دکتری ، هوش و زحمت سابق را نمی خواهد و با احترام به تمام تحصیلکرده های واقعی کشورم، روی سخن با اکثریتی است که بجای دانش فقط مدرکشو دارند. چیزی که به عین هر روز در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه نظاره گر هستم. در ارتباط با قشر معلمین محترمی که در این سالها از آموزش و پرورش جدا شدند و با کارشناسی ارشد به دانشگاه انتقال یافتند و بعد هم سهمیه دکتری گرفته اند باید عرض کنم کاش در همون آموزش و پرورش می ماندند، چون آسیبی که به دانشگاه از این طریق وارد شده قابل جبران نیست. ما در حال حاضر کلی هیات علمی بیسواد داریم که فرق مقاله رو از ملاقه تشخیص نمی دهند.
    • بی نام IR ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
      14 1
      ببخشید دوست من، معلمان هم دارن از همون دانشگاه هایی مدرک می گیرن که استادان دانشگاه مدرکشون رو می گیرن، فرقی می کنه آدم بیکار باشه تا دکتری بخونه یا معلم باشه و تا دکتری بخونه؟ مگه معلما با سهمیه درس می خونن که سواد اونا رو زیر سوال می برین. از همون دانشگاه هایی که اساتید رفتند و مدرک دکتری گرفتن معلما هم از همون دانشگاه ها دارن مدرک می گیرن. حالا اگه دانشگاه های درپیت زیاد شدن برای همه ست، چه برای معلما و چه برای سایر دانشجو ها.
  • مهدی IR ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    18 29
    سلام من 20 سال معلمم به نظر من باید این بخشنامه اجرا شود چون من دارم می بینم تمام همکارانی که در این سالها به ادامه تحصیل روی آورده اند از امر تدریس غافل شده اند و بیشترین ضرر را متوجه دانش آموزان کرده اند
    • بی نام A1 ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
      11 5
      به نظر من هم شما اصلا معلم نیستین .وگرنه اینجور مسايل رو درک می کردی
    • بی نام A1 ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
      9 3
      امان از تنگ نظری
    • بی نام A1 ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۹
      13 1
      ظاهرا بعضی ها از پیشرفت بقیه حسودیشون میشه ......
  • mm A1 ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    23 4
    سلام من فرهنگی ام حالم کردم با این بخشنامه بزار آموزش و پرورش همینجور له تر بشه تا یه روزی ارزش فرهنگ دست ملتو دولتمون بیاد .من شنبه همین هفته از حرص و کار زیاد تو کلاس سکته خفیف زدم.شانس آوردم الان زنده ام.ولی اگه میمردم چی میشد.ضمنا من تازه 5 ساله تدریس میکنم و بخوام حرص بزنم 30 سالگیمو نمیبینم.بخدا یه کارمندی بیاد جاشو با من عوض کنه من تعطیلاتو نمیخوام برا خودتون حقوقم 1تومن تو حکمه که هفتصد بهم میدن مدرکمم ارشده ریاضی ام.
  • ابراهیم فرخی A1 ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    24 8
    وقتی یک معلم نتواند پیشرفت کند چطور میتواند به دانش آموزان این مرزبوم انگیزه بدهد..............
  • بی نام A1 ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    16 18
    معلمان محترم اين قانون درس خواندن دلي را اصلا ممنوع نكرده بلكه درس خواندن و دكترا گرفتن در 45 سالگي در حاليكه 20 سال سابقه كار و داشتن خانه و زندگي و در نهايت استعفا و گرفتن جاي جواناني كه در 30 سالگي دكترا گرفته اند در دانشگاهها را ممنوع كرده است. اصلا فرهنگيان فوق دكترا هم بگيرند اما بايد همان فرهنگي باقي بمانند نه اينكه بيايند در دانشگاهها. ضمن دوستي كه گفته اند اساتيد نصف فرهنگي ها كار مي كنند بداندد كه اگر اساتيد تا دانشياري 6 مرحله گزينش مجدد علمي و اخلاقي را پشت سر مي گذارند و اگر مقاله و كتاب كافي نداشته باشند اصلا در همان استادياري و بعد 5 سال عذرشان را مي خواهند.
    • بی نام A1 ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
      7 1
      قابل توجه آقای دکی محمودرضا وسایر آقایون فرار مغزها،دکتر حسابی وخیلی از مشاهیر علم وادب کشور فارغ التحصیل همین دانشرا های مقدماتی و عالی بوده اند. این قدر پز مدرکتون ندید ،بسیاری از معلمان جوان ما هم دانش آموخته همین شریف و امیر کبیرند و با چندر غاز بی منت دارند کارشونو توی مدارس وهنرستانها انجام میدن. خداوکیلی خروجی دانشگاههای ما در علوم،مهندسی وعلوم انسانی چیه؟چهارتا مقاله و پیپر بی خود که نه به درد دنیا میخوره و نه آخرت
    • بی نام A1 ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
      7 1
      طوری میگی مقله استا د ادم خنده اش میگیره یه دانشجویی مقاله isi نوشته بو د توسایت نگاه کردیم تا به نام استاده فقط نوشته با همکاری فلانی وبهمانی
  • بی نام A1 ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    3 5
    يا ادامه تحصيل يا كار. هيچ جاي دنيا از آمريكا و كانادا تا سوئيس و ژاپن تا بوركينافاسو و ماداگاسكار كسي نميتونه هم معلم بشه و هم ادامه تحصيل بده و بعد از 20 سال سابقه كاري خيلي راحت و مثل آب خوردن استعفا بده و بياد دانشگاه و استاد دانشگاه بشه و در عين حال به ريش كساني كه از 18 سالگي تا نهايت 30 سالگي بدون هيچ حقوق و كاري و بدون هيچ رانتي درس خوندن و بيكارن بخنده. آقايون كار و خونه و زن و بچه دارن و زندگيشونو ساختن و ميان جاي كساني رو كه بي هيچ درآمدي درس خوندن ميگيرن. مخلص معلما
  • علی IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    9 0
    من دانشجوی دانشگاه فرهنگیانم بهاندازه کافی تو این به اصطلاح دانشگاهی که به اندازه دبیرستان هم امکانات ندارد و شان انسان را در ان رعایت نمیکنند مشکلات فکری دارم حال این بخشنامه دیگر تیر خلاص بود به اشتباهی که کردم شنیدم برای مقاطع بالاتر ریز نمرات نمیدهند اون صد تومن افزایش حقوق مال خودتون بگذارید برای دل خودمان هم که شده درس بخوانیم ...
  • بی نام IR ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    2 2
    آموزش و پرورش ایران فقط دیپلم و فوق دیپلم می خواهد و اصلا هم به فکر ارتقاأ کیفیت آموز ش و پرور ش نیست برای همین نیازی به انسانهای با سواد ندارد
  • سالار IR ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    18 1
    جای تاسف و خجالت دارد برای اموزش و پرورش ...
  • رضا ع A1 ۱۵:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    12 1
    قابل توجه این عزیز دانشگاهی. بنده خیلی از معلمها را میشناسم که با مذرک ارشد و دکتری و با 24 ساعت تدریس زیر دو میلیون میگیرن اما یک هیأت علمی دانشگاه با ارشد و 10 یا 12 ساعت تدریس و اگه پستی داشته باشه با 6 ساعت تدریس در هفته،حدود 10 تا 12میلیون میگیرن در حالیکه خودم حدود 20 ساله در دانشگاه بصورت حق التدریس هفته ای حدود 30 ساعت تدریس میکنم ، و میدانم تدریس در دانشگاه به مراتب از مدارس راحت تر است اما نمیدانم این اختلاف فاحش حقوق برای چیه و این چه عدالتیه که در مراکز آموزشی ما برقراره
  • ایرانی A1 ۱۵:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    4 1
    واقعا مایه تاسفه چرا مرکز نشر علم کشور مانع پیشرفت بدنه خودش می شه در کشورهای دیگه برای ادامه تحصیل مدرسان و معلمان تسهیلات ویژه ای در نظر می گیرند اونوقت ما .... با این وضع آموزش دیگه باید فاتحه پیشرفت کشور رو خوند حداقل این بخشنامه مسخره رو شما خبرگذاریها پیگیری کنید ببینید کار کیه
  • بی نام A1 ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    5 1
    تمام کشور ها بخصوص ژاپن وامریکا وآلمان برای پیشرفت کشورشان روی نیروی انسانی حساب ویژه ای باز کرده اند که حتی وزیر آموزش وپرورش آنها به اندازه یک معلم حقوق نمی گیرد ولی در کشور ما برای افراد پولدار حساب ویژه ای باز کرده اند که بتوانند از کنار او چیزی عایدشان شود
  • جواد نظری IR ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    5 0
    پس اینکه پیامبر فرمودند ز گهواره تا گور دانش بجوی چی میشه مخالفت با سخن پیامبر در کشور اسلامی خیلی مسخره س چرت ترین بخشنامه ایی که تو زندگیم دیدم
  • بی نام A1 ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    9 1
    آقا جان اگر مردم باسواد وآگاه بشوند اخه یک عده دیگه نمی توانند مملکت را چپاول کنند.درد اینه نه چیز دیگه
  • بی نام IR ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    4 1
    واقعا برا اموزش و پرورش با اين دست بخشنامه ها متاسفم قراره چي سر بچه هاي ما بياد
  • بی نام IR ۰۵:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
    5 8
    این بخشنامه سازمان مدیریت به همه دستگاههاست وحتی کارمندان وزارت علوم رو نیز شامل میشه .خوب هرکی میخواددرس بخونه کسی جلوشو نمیگیره ولی اعمال مدرک غیرمرتبط دراین حجم وسیع فقط درآموزش وپرورش شدنی بود که اگه خدابخوادجلوش گرفته میشه
    • بی نام IR ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
      1 2
      استاد آموزش و پرورش هرگز مدارک غیر مرتبط رو برای ادامه ی تحصیل نمی پذیره، چه برای بار اول و چه برای بار چندم. حتی برای بار اول هم یا باید مدرک بالاترت با مدرک قبلیت همخوانی داشته باشه یا با وظیفه ی شغلیت.
  • بی نام IR ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
    4 5
    به نظر من هیچ اداره وسازمانی حین کار کردن نباید مجوز درس خواندن را بدهد چون هم از کار خود می زنند وهم از درس خود ودرس خواندن نصفه نیمه هیچ ارزش وکارایی نداردوکاری که در یک ادراه یا مراکز اموزشی میشود با لیسانس انجام شود چرا بدنبال فوق هستید یا اگر کاری با یک دیپلم انجام میشود چرا به دنبال لیسانس هستید جز اینکه می خواهید حقوق خود را بالا ببرید ویک بار مالی اضافه به دولت تحمیل کنید چه بسا یک معلم دیپلمه برای ابتدایی بهتر از یک معلم دکتری من دراوردی باشد لطفا فقط به منافع خودمان فکر نکنیم تا ایرانی اباد داشته باشیم
  • بی نام IR ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
    7 10
    معلم هاي هميشه معترض
    • بی نام A1 ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
      4 6
      همین که اعتراض می کنند نشان می دهد که با عرضه هستند و مثل بعضی ها در مقابل حق خوری ساکت نمی مانند.
  • ناشناس A1 ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
    6 1
    واضح است که ادامه ی تحصیل فرهنگیان ربطی به بیکاری جوانان تحصیل کرده ندارد زیرا کسی که استخدام شده ادامه تحصیل بدهد یا ندهد سی سال کار خواهد کرد ....ضمن اینکه اگر بخواهد در دانشگاه تدریس کند شرایط سختی را باید از سر بگذراند ....کسی هم که عاشق معلمی باشد با درس خواندن انگیزه و کارایی اش کم نمی شود و کسی هم که دل به کار ندهد حتی اگر ادامه ی تحصیل هم ندهد کم کاری خواهد کرد...تنها دلیل مخالفان ادامه ی تحصیل فرهنگیان بار مالی آنست وگرنه خیل جوانان بیکار همچنان بیکار خواهند ماند....
  • هادی IR ۱۸:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۲
    1 4
    این معلما همیشه جیم هستنا...نمیدونم دیگه ناراحتیشون چیه.