پنیر هم اعتیادآور است!/هر چقدر چرب‌تر اعتیادش بدتر

ایرنا نوشت: مطالعه محققان آمریکایی نشان می دهد که پنیر به دلیل وجود پروتئینی به نام کازئین که در تمام فراورده های لبنی یافت می شود اعتیادآور است و در زمان گوارش این پروتئین، ماده مخدری به اسم کازومورفین آزاد می کند که بر گیرنده های دوپامین مغز اثر می گذارد.

نتایج این تحقیق در نشریه کتابخانه ملی دارویی در آمریکا منتشر شده است و نشان می دهد که برخی از غذاها، به دلیل نحوه پردازش و آماده سازیشان اعتیاد آورند و هر چه میزان یک غذا بیشتر پردازش شده باشد و چرب تر باشد، امکان اعتیاد به آن بیشتر است.
در این تحقیق که در بین دانشجویان دانشگاه ییل در آمریکا انجام شد، از شرکت کنندگان خواسته شد که نام غذاهایی را که بی اختیار می خورند بگویند. وقتی نام پیتزا به عنوان شماره یک این فهرست مشخص شد، در واقع کسی تعجب نکرد.
​همه ما می دانیم که خیلی سخت است که فقط یک برش از پیتزا بخوریم و حتی اگر بدانیم که گرسنه نیستیم، بازهم به سمت برش دوم می رویم.
با توجه به رواج چاقی، برخی متخصصان تغذیه تا به آنجا پیش رفته اند که پنیر را کراک غذاها بنامند با آنکه میزان کازئین در شیر زیاد نیست، اما برای ساخت یک کیلو پنیر، چیزی به اندازه بیست کیلو شیر مصرف می شود و این به معنای غلظت بالای کازئین در پنیر است.
روزنامه لس آنجلس تایمز هم درباره این تحقیق می نویسد، هنوز مشخص نیست چه میزان از مصرف پنیر (و مواد لبنی به طور کلی) برای بدن مفید است و از چه حد مصرف ضرر بر فایده پیشی می گیرد.تحقیقاتی در گذشته نشان داده که رژیم های غذایی با پروتئین خیلی بالا نه تنها برای بدن مفید نیستند بلکه در درازمدت حتی می توانند تاثیرات مضری در حد مصرف سیگار داشته باشند.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 471628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • د A1 ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۷
    4 1
    اعتیاد به پنیر درسته .بهتره پنیر را با گردو بخورین و در خوردن ان و کلا هر گونه مواد غذایی اعتدال رو رعایت کنین و نوشابه هم اصلا نخورین
  • بی نام US ۰۲:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۸
    1 0
    این تحقیق برای خود آمریکایی ها است اول اینکه خود امریکا غذای سنتی مثل ما نداره بیشتر سوسیس همبرگر و استیک و پیتزا هستش و الان مردم بیشتر غذاهای مکزیکی استفاده میکنن که تو بیشتر این غذاها انواع پنیر وجود داره یعنی شما وقتی تو فروشگاه ی بری میتونی کم کم 20نوع پنیر مختلف ببینی که تو انواع غذاها ازشون استفاده میشه اما تو ایران کمتر این تنوع پنیری رو میشه دید ببینی هم چندان فرقی نمیکنه چون غذاهای ما نیاز به پنیر نداره و اینکه استفاده از پنیر زیاد برای کلیه مضر هستش
  • بی نام IR ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۸
    2 0
    البته در کشور ما بلایی سر پنیر میارن که دیگه اون ماده داخلش نیست که اعتیاد اور باشه لذا نگراتن نباشین. پنیرای خودمون ترکیبی هستند از پالم و چند ماده بی ضرر دیگه که فقط فوقش باعث سکته بشن اعتیاد نمیارن